İl Emniyet Müdürlüğünden Görkemli Kutlama

İl Emniyet Müdürlüğünden Görkemli Kutlama

Yayın: 11.04.2015 11:28
Paylaş:
A+ A-

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yılı ve 10 Nisan Polis Haftası Karabük’te kutlandı.

Kutlamalar kapsamında Atatürk Anıtında düzenlenen törene Vali Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Karabük Üniversitesi Rektörü Refik Polat, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Zengin, Emniyet Müdürlüğü Personeli, Askeri Personel, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kutlama etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Eğitim Merkezi çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.
Polisliğin ulvi bir görev olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever yaptığı açılış konuşmasında “İnsanların huzur ve güvenliğini sağlamak şerefli bir görevdir. Bizler de Karabük halkının huzur ve güvenliğini sağlamak için var gücümüzle çalışmaktayız. Tüm suç guruplarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürmektedir. Hiçbir menfaat gurubuna da tavizimiz yoktur. “Halka hizmet Hakka hizmettir” düşüncesinden hareketle daima milletimizin hizmetinde olacağız. Bu vesile ile gece gündüz demeden teşkilatımızın her kademesinde görev yapan fedakâr meslektaşlarımın gününü kutluyorum” dedi.

Açılış konuşmasının akabinde il genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Orhan Alimoğlu ve İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever tarafından ödüllerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.

Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleşen tebriklerin kabulü programına ise Vali Orhan Amimoğlu,Belediye başkanı Rafet Vergili,Garnizon Komutanı Jan.Kıd.Albay Samit Tokmak,bürokratlar ve sivil toplum örgüt temsilcileri katıldılar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da otomobille çarpışan bisikletin sürücüsü yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobille çarpışan bisiklet sürücüsü yaralandı.

Şahin D. idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, Gazi Mahallesi Şehit Hakan Altıkatoğlu Sokak'ta Okan Ç'nin kullandığı bisikletle çarpıştı.

Kazada yaralanan bisiklet sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.