İl Genel Meclisi Haziran Ayı Toplantıları Dün Başladı

İl Genel Meclisi Haziran Ayı Toplantıları Dün Başladı

Yayın: 02.06.2015 10:06
Paylaş:
A+ A-

İl Genel Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı Meclis toplantı salonunda Meclis Başkanı Hasan Yıldırım’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde İl Özel İdaremizin sezon açılışını yaptık ve yeni alınan araçlar hizmete girdi. Bu alınan tüm araçlar İl Özel İdaremizin hizmetine sunuldu. İl Özel İdaremiz tarafından yapılan bir çok işler, Ovacık Kültür Merkezi olsun, yine ihalesi yapılan Safranbolu 32 derslikli İmam Hatip Lisesi olsun bunun gibi bir çok çalışmalar yapıldı. Bu yapılanların altında İl Genel Meclisinin imzası var. Geçtiğimiz yıl göreve başladıktan sonra idaremiz personel kadrosunda çalışan 7-8 adet mühendisi kadroya katmış olduk. İhalelerin geç yapıldığı şeklinde şikayetler vardı ve şu anda İl Özel İdaremizde ihalesi uzun süredir yapılmak için bekleyen hiçbir iş kalmamış, hepsinin ihalesi yapılarak hizmete girmiş durumda. Bunun altında da yine bizim imzalarımız mevcut. Biz bunun önemlini almasaydık, bu personel takviyesini yapmasaydık bu işler yapılamazdı. Şu anda 5000 Evler’e açık sinemanın olduğu yere bir sağlık merkezi yapılacak yani orada da bu işlerin yapılması randımana girmiş oldu. Bu yapılan çalışmalardan dolayı İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim kurulu başkanı oldu

Yayın: 24.04.2024 13:20
Paylaş:
A+ A-

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Safranbolu Belediye Başkanlığı, 22.ve 23. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili, Kalkınma Bakan Yardımcılığı ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevlerini yürüten  Mehmet Ceylan, Dışişleri Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak Kardemir Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini teslim aldı.