İYİ Parti Karabük İl Başkanlığına getirilen Aygün, ilk açıklamasını gazetemize yaptı.

İYİ Parti Karabük İl Başkanlığına getirilen Aygün, ilk açıklamasını gazetemize yaptı.

Yayın: 31.05.2022 17:28
Paylaş:
A+ A-

                                          İYİ Partiyi Karabük’te birinci parti yapacağız

İYİ Parti’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Ali Çetin Aygün, İYİ Parti Genel Merkezine giderken, ilk açıklamasını gazetemize verdi. Başkan Aygün, çok iddialı bir açıklama yaparak “ Her geçen gün büyüyen, her kesimden vatandaşın katıldığı ve desteklediği İYİ Parti’yi Karabük’te birinci parti yapacağız” dedi

İYİ Parti İl, İlçe yönetimlerinin görevden alınmasından sonra 30 Mayıs günü genel merkez tarafından İYİ Parti il Başkanlığına atanan Ali Çetin Aygün, kısa sürede yapacağı çalışmalar ile ilgili gazetemize açılamalarda bulundu.

DÜŞÜNME SÜRECİ İSTEMİŞTİM

Kendisinin İYİ Parti il başkanlığı görevine getirilmesi için daha önceden teklif geldiğini belirten Başkan Aygün “  Ben İYİ Parti İl Başkanlığına talip olmadım. Genel Merkezimiz yapmış olduğu araştırmada benim il başkanlığını yapabileceğim kararına varmış.  Bana genel merkez tarafından benim il başkanı olmam konusunda teklif geldi. Siyasi kulislerde ve kamuoyunda benim il başkanlığına atanacağım konuşulmaya başlandı ve  siz de gazetenizde haber yaptınız. Ben il başkanlığı konusuna şimdiye kadar hiçbir açılama yapmadım. Genel teklifi düşüneceğimi söyledim. Yapmış olduğum görüşmeler ve araştırmalar sonucunda bu görevi yapabileceğim kanaatine vardım ve İl Başkanlığın görevini kabul ettim. 30 Haziran tarihi itibariyle bana il başkanlığı görevi resmi yazı ile tebliği edildi” dedi

BÜTÜNLEŞTİRECEĞİZ.

“İl Başkanlığı teklifi yapıldıktan sonra yapmış olduğum araştırmalar sonucunda partide, bölünmelerin, küskünlülerin ve ayrımcılığın olduğunu gördüm. İlk işim ben ve kuracağım ekibimle, bu bölünmüşlüğü, küskünlüğü ve ayrımcılı ortadan kaldıracağız. Herkesi  kucaklayacağız, Onun, bunun adamı olmayacağız”

DEVAM EEDECEKLERİMİZ VAR ETMEYECEKLERİMİZ VAR

Tüm il ve ilçe teşkilatlarını en fazla 20 gün içerisinde yeniden oluşturacaklarını belirten İYİ Parti İl Başkanı Alli Çetin Aygün “ Daha önceden de söylediğim gibi görevi kabul etmeden önce gerekli araştırmalarımı yapmıştım. 15 veya 20 gün içerisinde tüm il ve ilçe teşkilatlarımızın yönetim kurullarını oluşturacağız. Tabi ki görevden alınan ilçe başkanları il devam edeceklerimiz var etmeyeceklerimiz var. Ben tüm ilçe başkanları ile görüşeceğim ve sonra karar vereceğim” dedi

İYİ PARTİYİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ

Teşkilatların oluşmasından sonra yoğun bir çalışma içerisine gireceklerinin altını çizen Başkan Aygün “  Türkiye genelinde olduğu gibi Karabük’te de partimize yoğun bir ilgi var. Her kesimden, insanımız partimize katılıyor. Bizlere sadece iyi bir yönetim sergileyerek, partimizin politikalarını halkımıza iyi şeklide anlatabilmek olacaktır Partimizi başkalarının dizayn etmesine müsaade etmeyeceğiz. Ben şunu kesinlikle belirtmek istiyorum. Karabük’te İYİ Partiyi birinci parti yapacağız” dedi

İKTİDAR SINIFTA KALDI

AK Parti iktidarının Karabük’te çok geride kaldığını belirten Başkan Aygün “ Karabük AK Parti iktidarından olması gereken noktanın çok gerisindeler. Yapmış olduklarını yatırımlar seçimlere yönelik halkı kandırmaktadırlar. Karabük’ü daha iyi yere getireceklerine daha kötü yerlere getirdiler. Karabük Köy kent havasına büründü. Biz Cumhuriyet Kenti Karabük’e yakışan , özlenen bir çalışma içerisine gireceğiz” dedi

Yorumlar

  1. İyi Karabük'lü.

    Karabük’te de ülke genelinde halkın teveccühünü kazanan İyi Parti’yi şahlandıracağınızdan hiç şüphemiz yoktur Sayın Aygün. Size ve ekibinize başarılar diliyorum.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni Kursu Verildi

Yayın: 20.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

“Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni” kursu

Eflani İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Eflani Şehit Hasan Yılmaz Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan “Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni ve Sanitasyon” kursuna 24 kişi katıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekin Şenol, yaptığı açıklamada, kurs talebinde bulunan çiftçilerle, Eflani Şehit Hasan Yılmaz Halk Eğitimi Merkezi’nde bir araya geldiklerini belirterek, çiftçilerden gelen taleplere çözüm önerileri sunduklarını bildirdi.

Kursiyerleri, hayvan yetiştiriciliği ve hastalıkları konusunda bilgilendirdiklerini vurgulayan Şenol, hayvancılıkta verim, kalite ve sürdürülebilirliği hedeflediklerini kaydetti.

Şenol, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık’ın, kursiyerlere Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çalışmaları hakkında da bilgi verdiğini belirtti.

Kursa davet ettikleri Karabük Üniversitesi akademisyenleri Doç. Dr. Şahin Çadırcı ve Dr. Öğretim Görevlisi Alper Çağlayan’ın, çiftçilerin sorularını yanıtladığını aktaran Şenol, “İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcımız Erdal Kaya, sahadaki tecrübelerini kursiyerlerle paylaştı. Eğitimleri başarıyla tamamlayan 24 kursiyer, belge almaya hak kazandı.” ifadelerini kullandı.