İYİ Parti’ye Karabük’te Başkan dayanmıyor!

İYİ Parti’ye Karabük’te Başkan dayanmıyor!

Yayın: 03.06.2022 15:47
Paylaş:
A+ A-

İYİ Parti’de 2. Erol Serin dönemi de sona erdi.  2 yıl önce yapılan 3 adaylı son kongrede İl Başkanı seçilen Erol Serin İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) kararı ile görevden alınarak yerine Karabük barosu eski başkanlarından Avukat Ali Çetin Aygün getirildi.

Serin, bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısında kırgın yada küskün olmadığını belirterek, “İYİ Parti iktidar olana kadar Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in yolunda azimle yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Serin, basın toplantısında şunları söyledi; “25 Ekim 2017 yılına kurulan İYİ Parti’nin kurulduğu günden itibaren kurucu üyesi olarak, sizlerle beraber olmaya çalıştık. Bu süre içerisinde İYİ Partinin bir adım öne gitmesi için, elimizden gelenleri yapmaya çalıştık. Malum olduğu üzere 22 Temmuz 2020 yılında yapılan üç adaylı il kongresinde göreve geldik. O günden bugüne kadar partimizi daha iyi bir seviyeye getirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. O günlerde yüzde 10, yüzde 12 olan partimiz bugünlerde yüzde 25, yüzde 26 rakamlarına doğru yükselmektedir. Elbette ki burada bir emek sarf edilmiştir, bir emek vardır. Ben özellikle benimle birlikte çalışan o günden bugüne bize destek veren herkese şükranlarını arz ediyorum. Çok büyük gayretler verdiler, emekler verdiler. İftiralara uğradılar, yapılmayan şeyler söylendi. Partimize rakip partililer tarafından yapılan gayri resmi, resmi, partimizin daha geriye düşmesi için her şey yapıldı. Bunlar yapılabilir, anlayabiliriz, algılayabiliriz,yalnız algılayamadığımız partiye zarar veren içeride ki hizipleşmelerin bizi yorduğunu ve özellikle hiç üretmeden, sadece o olsun bu olsun, şeklinde hareket eden arkadaşlar inşallah bundan sonra bu tavırlarını değiştirirler. Parti çünkü iktidara gelen partidir. Biz genel başkanımız Meral Akşener’in yolunda yürümeye ant içtik. Sonuna kadar da görevde olalım olmayalım, sayın Akşener’in açmış olduğu bu yoldan mutlak suretle devam edeceğiz. Bundan sonrada partimizin bir adım önde olması için her türlü çalışmayı yapacağımız buradan beyan ediyoruz. Bu gün görevi bırakan il yönetimi olarak, almış olduğumuz karar partimizi iktidar olana kadar, her an sokakta, cadde, milletimizle berabere, yine esnaf ziyareti yapıp, onları dertleri ile dertlenip telefonlarımız 24 saat açık kalacaktır.  Bu parti çok zor şartlar altında kurularak bu günlere getirildi.  Bizlerde bir çok haksızlıklara uğradık. Biz de çok zor dönemler geçirdik. Bu zorluklara göğüs gerdik, hiç yılmadık ve partimizi bu günlere getirdik. O günlerde ve bu günlerde partimizin kapısını bilmeyen, partinin önünden geçemeyen, üye olmaktan çekinenler vardı. Ama biz çekinmeden korkmadan bu partiye sahip çıktık ve bu günlere getirdik. Genel Başkanımızın dediği gibi İYİ Parti mutlaka iktidara gelecektir. Biz bugün görevi diğer arkadaşlarımıza devredeceğiz. Ben o arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Siyaset uzun soluklu bir iştir. Siyaset millet için yapılır, devlet için yapılır.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.