Kar Kazaları Beraberinde Getirdi

Kar Kazaları Beraberinde Getirdi

Yayın: 22.12.2021 20:01
Paylaş:
A+ A-

(İHA) – Karabük’te dün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı Karabük-Bartın karayolunda kazaları da beraberinde getirdi.

Gün boyu aralıklarla etkili olan kar yağışı sonrası Karabük-Bartın karayolu Beştepeler mevkii ile 1030 rakımlı Ahmetusta mevkiinde bazı araçlar yoldan çıkarak maddi hasarlı kazaya neden oldu. Karayolları ekiplerinin gün boyu tuzlama ve kar küreme çalışması yaptığı yol güzergahında, doğa da sürücülere kar görüntüsü ile eşsiz manzara sunuyor. Yağışların gece boyu etkisini sürdüreceğinden sürücülerin zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ortahisar Belediye Başkanı Kaya, hentbolcularla buluştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, hentbol takımı ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Kaya, Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Ortahisar Belediyesi Bayan Hentbol Takımı'nı makamında kabul etti.

Sporcu ve antrenörlerle görüşen Kaya, sporsever bir Trabzonlu olarak takımın ligde gösterdiği başarıdan büyük bir gurur ve sevinç duyduğunu belirtti.

Antrenör Sedat Yavuz ve kaptan Funda Yılmaz'dan takımla ilgili bilgi alan Kaya, mümkün olduğunca bundan sonra maçları salonda izlemeye gayret edeceğini, her zaman takıma destek olacaklarını kaydetti.