Karabük Emniyetinden Başarılı Operasyon

Karabük Emniyetinden Başarılı Operasyon

Yayın: 14.01.2016 10:17
Paylaş:
A+ A-

Karabük Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ve kimlik tespit şube müdürlüğü görevlileri 2 hırsızlık olayını aydınlattı.

Yapılan operasyonla ilgili yapılan açıklamada, “İlimiz Öğlebeli ve Ergenekon Mahallelerinde değişik tarihlerde gerçekleşen Evden Hırsızlık, Otodan Hırsızlığa Teşebbüs ve Mala Zarar Verme olayları ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü görevlilerinin çalışmaları neticesinde; Olay mahallerinden yapılan parmak izi çalışmaları ve APFİS sisteminde yapılan parmak izi ve avuç izi sorgulama çalışmalarında M.Ö, Y.K isimli şahıslar tespit edilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” bilgilerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.