Karabük’te Protokol Bayramlaştı

Karabük’te Protokol Bayramlaştı

Yayın: 28.09.2015 10:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük Protokolü öğretmenevinde düzenlenen törende bayramlaştı.

Karabük Öğretmenevinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Vali Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, siyasi partilerin milletvekili adayları ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Vali Orhan Alimoğlu, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Garnizon Komutanlığı’na geçerek jandarma personeli ile bayramlaştıktan sonra Güleç Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret etti. Bayram ziyaretlerine Karabük İl Emniyet Müdürlüğü devam eden protokol üyeleri daha sonra Yücel Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce Belediye Meclisinde yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından belediye meclisinin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün yönettiği ilk oturum, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Özlü, mecliste yaptığı konuşmada yerel seçim sonuçlarını hem kendisi hem de partisi adına bir güvenoyu olarak değerlendirdiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Geçtiğimiz 5 yılda olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da bu güvene layık olabilmek için elimden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğim.

Huzurlarınızda tüm belediye meclis üyelerimize ve ekip arkadaşlarıma yoğun çalışmalarından, bana olan desteklerinden ve Düzce'ye ilişkin çabalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Artık 31 Mart seçimleri geride kaldı. Şimdi yeniden Düzce'miz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışma, üretme ve şehrimize katkıda bulunma zamanıdır.”

Düzce'nin geleceğini birlikte inşa etmek için çaba göstereceklerini vurgulayarak, “Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir. Dünyaya aynı pencereden bakmayabiliriz, rekabet ediyor olabiliriz. Tüm bunlar son derece doğaldır. Böyle de olması gerekir. Tüm düşünce ve görüş farklılıklarımıza rağmen bizleri aynı çatı altında ve aynı amaç etrafında buluşturan şey Düzce'dir, Düzce'nin yarınlarıdır ve hemşehrilerimizin mutluluğudur. Hepimiz seçilerek buraya geldik. Bu yüzden hepimiz aynı sorumluluk ve görev bilinciyle hareket etmek, öncelikle Düzce'mizi düşünmek durumundayız.” ifadelerini kullandı.