Kavşak kurallarına uyan sürücülere kebap ikram edildi!

Haber Merkezi
Yayın: 03.08.2024 14:58
A+ A-

Adana Emniyeti, döner kavşaklarda kurallara uyan sürücülere kebap ikramı yaptı. Önemli bir sosyal çalışma olduğunu düşünüyoruz. Zira sürücüler hâlâ kavşaklar konusunda eğitimsiz. Karabük’de de sinyalizasyon olmayan kavşaklarda öncelik kimin, kavşaklarla ilgili kurallar, yanlış bilinenler konusunda benzer bir çalışma yapmakta yarar var. Adana Emniyeti kebap ikram etmiş; bizimkiler de Nohut Pilav ikram edebilir meselâ…

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Seyhan Nehri’nin ayırdığı Çukurova ve Yüreğir ilçelerini bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü‘nün iki yönündeki modern döner kavşaklara yönelik bilgilendirme çalışması yaptı.

Sürücülere, kavşak içerisinde seyreden araçların geçiş önceliğinin olduğunu hatırlatan ekipler, trafik tabelalarındaki uyarılara dikkat edilmesini istedi.

Etkinlikte, kurallara uydukları belirlenen sürücülere Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği üyesi bir restoran tarafından hazırlanan kebaplar ikram edildi.

Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Mustafa Çuhadar, gazetecilere, sürücülerin, kavşakta yoğunluk olması durumunda diğer araçların geçişini bekledikten sonra yola devam etmesi gerektiğini söyledi.

Döner kavşaklarda daha az trafik kazasıyla karşılaşıldığını belirten Çuhadar, “Bu kavşakların yapımının ardından her iki bölgedeki yaralamalı kazaların sayısında büyük oranda düşüş gözlenmiştir.” dedi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hepsiburada yenilikçi teknolojileriyle TEKNOFEST 2024’te

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.09.2024 20:22
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Hepsiburada, 2-6 Ekim'de Adana'da düzenlenecek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e katılacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Hepsiburada, TEKNOFEST 2024'te yenilikçi teknolojileri, yapay zeka ve sürdürülebilirlik odaklı projeleriyle yer alacak.

Hepsiburada, bu yıl TEKNOFEST'te ziyaretçileriyle buluşarak, e-ticaret sektöründe yapay zekanın gücünü ve sunduğu yenilikçi çözümlerini tanıtacak.

Adana'da gerçekleşecek TEKNOFEST'te yer alacak olan Hepsiburada, lojistik markası HepsiJET ile sürdürülebilir teslimat çözümleri kapsamında elektrikli araç ve drone ile çevre dostu ve yenilikçi yaklaşımlarını sergileyecek.

Aynı zamanda ödeme ve vadelendirme çözümleriyle öne çıkan Hepsipay alanında ise ziyaretçilere farklı deneyimler yaşatacak. Teknoloji tutkunları ise özel masalarda Hepsiburada'daki en son teknolojik ürünleri ve Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü köşesinde Tetfit'in giyilebilir teknolojilerini deneyimleyebilecek.

Hepsiburada yapay zeka köşesinde de ziyaretçilere, “Akıllı Şef” ve “Üzerinde Gör” gibi yenilikçi uygulamalarla alışveriş deneyimini kişiselleştiren teknolojiler tanıtılacak. Alanda ayrıca bir de fotoğraf köşesi yer alacak.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331