“Kuyu-28” operasyonunda 4 zanlı tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.09.2024 19:13
A+ A-

Karabük’te düzenlenen “Kuyu-28” operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

KOM Başkanlığı koordinesinde 58 ilde eş zamanlı mali suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında 24 Eylül’de düzenlenen “Kuyu-28” operasyonunda Karabük’te gözaltına alınan 6 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler K.G, H.G, E.Ç. ve Ş.A. hakimlikçe tutuklandı, A.K. ve Ö.G. ise emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Şüphelilerin adreslerindeki aramada, çok sayıda banka dekontu ve senet ele geçirildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tarım Sigortaları Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantıları’nın ikinci durağı Kırşehir oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Tarım Sigortaları Havuzunun (TARSİM) ülke genelinde gerçekleştirdiği Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantıları'nın ikincisi Kırşehir'de gerçekleştirildi.

TARSİM'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de Devlet Destekli Tarım Sigortalarının yaygınlaştırılması ve sigortalılığın artırılması hedefine yönelik olarak, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın talimatlarıyla planlanan TARSİM tanıtım kampanyası çerçevesinde, ülke genelinde tanıtım ve bilgilendirme toplantıları düzenlenmeye devam ediyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı il ve ilçe müdürlükleri ile TARSİM'in koordinasyonunda Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire Başkanı ve TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Özdemir , TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü ve beraberindeki TARSİM Heyeti ile Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç, ilgili müdürlük personelleri, sivil toplum kuruluşları, acenteler, üreticiler ve yetiştiriciler katıldı.

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Özdemir, TARSİM'in kuruluşu, gelişimi ve elde edilen sonuçlar hakkında bilgiler vererek, devlet desteğinin önemini vurguladı.

Engürülü de değişen iklim koşulları ve buna bağlı olarak artan doğal afetler karşısında, tarımsal üretimde sürdürülebilirliğin sağlanabilmesi için tarım sigortasının ihmal edilmemesi ve emeklerin mutlaka güvence altına alınması gerektiğini belirtti.

Program kapsamında TARSİM Heyeti, Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç'i ziyaret ederek, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi'ne ilişkin beklentilerin tespit edilmesi ve sigortanın yaygınlaştırılarak, penetrasyon oranının artırılması yönünde yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331