Medikar Hastanesi Halkla Buluşuyor

Medikar Hastanesi Halkla Buluşuyor

Yayın: 25.02.2016 10:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük Özel Medikar Hastanesi çeşitli sosyal projelere de imza atıyor. Bu sosyal projeler çerçevesinde Karabük ilinde sağlık kuruluşu olarak halkla bütünleşme anlamında Halk günleri düzenlemeye başladı.

Düzenlenen etkinliğe Karabük Vali Yardımcısı Abdullah Acar, İl Jandarma alay komutanı J. Alb. Cihan Ulukaya , 125. Jandarma Er Eğt. Al. Komutanı J. Kur. Albay. Sedat Arıcan, Medikar Hastanesi yönetim kurulu Başkanı Kamil Güleç, yönetim kurulu üyeleri, hastane genel Müdürü ve Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, Başhekim yardımcısı Dr. Mehmet Coşkun, Kurumsal Pazarlama ve İletişim Koordinatörü Dr. İlker Telli, Şehitlerimizin Aileleri ve Gaziler, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yöneticileri, Muharip Gaziler Derneği Karabük Şubesi yöneticileri, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yöneticileri ile hastane personeli katıldı.Yemekten önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra şehitlerimizin ruhuna hitaben Kuran-ı Kerim okunup, dua edildi.

SİZLERİ EMANETLERİ KAYBOLMAYAN ALLAHA EMANET EDİYORUM

Açılış Konuşmasını yapan Genel Müdürü ve Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu sosyal sorumluluk kapsamında Medikar Halk günleri buluşması düzenlediklerini belirterek” Anadolu’yu vatan yapmak için fetihler yapmak için, Dini İslami Mübin’in Sancaktarlığını ve Kılıçtarlığını yapmak için, bayrak için, asırlardır ve günümüzde hala kanlarıyla,canlarıyla, destan ve tarih yazan bu aziz ve necip milletin yiğit evlatlarının şehit ve gazilerinin bizlere emanet olan siz değerli ailelerimizi ağırlamaktan, sizlerle birlikte olmaktan gurur, mutluluk ve şeref duyuyoruz.

Acınız acımız, derdiniz derdimizdir. Evlatlık ve kardeşlik sadece kan bağı ile olmaz, bizde sizlerin can evlatları ve can kardeşleriyiz. Sizleri seviyor ve sizlerle gurur duyuyoruz. Her zaman Devletimiz de, Medikar da yanınızdadır, emrindedir. Her zaman bu kapı da bu gönülde sonuna kadar sizlere açıktır.

Bizler için bugünde hala canını feda eden şehitlerimizin ruhu şad olsun, mekanları Cennet olsun, gazilerimize Allah (cc) şifalar versin.

Allah (cc) Vatanımıza ve Milletimize uzanan kirli emelleri mahvetsin, kirli elleri kahretsin. Bu terör belası inşallah bir an evvel son bulsun. Askerlerimiz, polislerimiz ve tüm güvenlik güçlerimizi Rabbim muhafaza etsin ailelerine ve bizlere bağışlasın.

SİZLERİ EMANETLERİ KAYBOLMAYAN ALLAHA EMANET EDİYORUM”

Konuşmadan sonra yemeğe geçildi ve yemek duası yapıldı.

Yemekten sonra ise Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yöneticileri, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yöneticileri, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kamil Güleç ve Hastanemiz Genel Müdür ve Başhekim Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu na birer teşekkür plaketi verdi.

Diğer yandan düzenlenen etkinlikte hastane yetkilileri tarafından hazırlanan hediye paketleri Şehit ve Gazi çocuklarına verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası

Yayın: 29.03.2024 16:22
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Karabük’te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçında Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü 3-0 mağlup eden Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü, şampiyon oldu.

Van temsilcisi, Yenimahalle Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 25-20, ikinci ve üçüncü periyodunu da 25-21 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Şampiyonada dereceye giren oyunculara kupa ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi.

Haber Videosu İçin TIKLA!