MHP Heyeti hafta sonu ilçelere çıkartma yapacak

MHP Heyeti hafta sonu ilçelere çıkartma yapacak

Yayın: 29.07.2022 15:21
Paylaş:
A+ A-

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla başlatılan ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe anlatma ve Aydınlatma’ programı çerçevesinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım başkanlığındaki heyet hafta sonu Karabük ve ilçelerinde çalışma yapacak.

MHP Karabük İl Başkan Vekili Cenk Gedikoğlu konu hakkında Bölgenin Sesi’ne yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Yardımcımız Yaşar Yıldırım, MYK Üyelerimiz Seçkin Odabaşı ve Yüksel Aydın, MDK üyemiz Özmen Alp Giray Erdemir, Karabük İl Başkanımız Dr. Adem Kar, Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili, Yenice Belediye Başkanımız Zeki Çaylı, Eskipazar Belediye Başkanımız Hüseyin Dönmez, Yortan Belde Belediye Başkanımız Ali Şık ve Kadın Kolları İl Başkanımız Reşide Yıldırım, İl Genel Meclisi üyelerimiz Ramazan Kahriman, Şahin Biçim, Murat Karagül ve Sırrı Şen’den oluşan heyet 30 Temmuz Cumartesi günü sabah Eskipazar ilçemizden başlayarak Yortan beldemizde ve Yenice ilçemizde devam edecek temaslar Pazar günü Eflani ve Safranbolu ilçemizde tamamlanacak” dedi.

Başkan Gedikoğlu, esnaf ziyaretleri, kahve toplantıları, hane ziyaretleri, STK ve basın kuruluşları ile yapılacak buluşmalarda tam saha çalışması gerçekleştirmiş olacaklarını belirtti ve “2023 seçimleri millet ittifakına bırakılmayacak kadar değerli. MHP teşkilatları olarak seçimlere bu şuur ve heyecanla hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçak kazı yapan kişi suçüstü yakalandı

Yayın: 28.03.2024 23:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karıt köyü yakınlarında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Operasyon düzenleyen ekipler, 1 kişiyi suçüstü yakaladı. Operasyonda kürek, kazma, çapa ve el dedektörü ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.