MHP Kurmaylarından Karabük’e Çıkartma

MHP Kurmaylarından Karabük’e Çıkartma

Yayın: 31.07.2022 14:50 |Güncelleme: 01.08.2022 09:48
Paylaş:
A+ A-

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli tarafından startı verilen ”Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programı kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MYK üyeleri Seçkin Odabaşı ve Yüksel Aydın, MDK üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, Eskipazar ve Yenice ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MYK üyeleri Seçkin Odabaşı ve Yüksel Aydın, MDK üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından startı verilen ”Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programı kapsamında Karabük ve İlçelerine ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinlediler.

MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Yortan Belde Belediye Başkanı Ali Şık, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Burak Kara, Kadın Kolları İl Başkanı Reşide Yıldırım, Safranbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü, Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık, Eskipazar İlçe Başkanı Şaban Tutar, Yortan Belde Başkanı Alaattin Islak,  İl Genel Meclisi üyeleri Ramazan Kahriman, Şahin Biçim, Murat Karagül, Sırrı Şen ve partililerden oluşan heyet temaslarına ilk olarak Eskipazar İlçesinden başladı.  Eskipazar Sarı Kalede yapılan toplantının ardından Şehit Aileleri ve Esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Eskipazar ilçesindeki ziyaretlerin ardından heyet Yenice’ye hareket etti. Sarayköy’de (Kelemen) karşılanan heyet buradan Yortan Beldesine giderek Esnaflarla bir araya geldiler. Esnafların sorunlarını dinleyen heyet, daha sonra Yenice İlçesine geçti. Sel Felaketinde zarar gören Tır Köyüne giden MHP Heyeti, burada vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve sorunlarını dinlediler. Sorunların çözümü noktasından ellerinden gelen desteği vereceklerini söylediler. Heyet, daha sonra sırasıyla S.S. Üst Birlik Kooperatifi, AK Parti İlçe Başkanlığı, Basın Kuruluşlarını ziyaret, Muhtarlar Dernek Başkanlığını ziyaretin ardından Celal Hatıl Parkında toplantı gerçekleştirdi.

MHP HEYETİ BUGÜN DE EFLANİ VE SAFRANBOLU’YU ZİYARET ETTİ

Dün Eskipazar, Yortan ve Yenice ziyaretlerini tamamlayan MHP heyeti, bugün de ziyaretlerine Eflani İlçesinden başladılar. Eflani’de Kahve toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen heyet, burada vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi, ardından Eflani’deki esnafları ziyaret ettiler. MHP Safranbolu İlçe yöneticisi Serdar Karayılmaz’ın babası Mesaut Karayılmaz’ın Konarı köyündeki cenaze namazına katılan heyet şu  sıralarda Safranbolu İlçesinde temaslarda bulunuyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da sıcak havayı fırsat bilenler denize girdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sıcak havayı fırsat bilenler denize girdi.

Hava sıcaklığının 27 derece ölçüldüğü ilçede güneşli havayı değerlendirmek isteyenler, sahil şeridindeki plajlara geldi.

Vatandaşların bazıları sahilde yürüyüş yaparken kimileri denize girdi.

Tatil için ailesiyle İstanbul'dan gelen Yusuf Aydın, AA muhabirine, sıcak havayı sahilde değerlendirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Çocuklarıyla denizde güzel zaman geçirdiklerini ifade eden Aydın, “Kum oldukça sıcaktı ve çocuklarımı çağırdım. 'Denize girebilecek miyiz?' diye bir deneyelim dedik ve hep birlikte yüzdük. İyi ki de yüzmüşüz, deniz çok güzel ve temiz, su oldukça da soğuk. Hem sağlık hem de keyif için girelim dedik ve iyi ki de girmişiz. Yarın da hava sıcak olursa girmeyi isteriz.” diye konuştu.

Aydın, nisan ayı içerisinde ilk kez Karadeniz'de denize girdiğini ifade ederek, “Normalde Karadeniz daha geç ısınır. İlk defa hayatımda nisan ayında Karadeniz'de denize girdim. Güzel oldu, inşallah devamı gelir.” dedi.