Milletvekillerinden hayırlı olsun ziyareti

Milletvekillerinden hayırlı olsun ziyareti

Yayın: 18.10.2022 01:07
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, Özçelik-İş Sendikası Genel Merkezini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Özçelik-İş Sendikasının Temmuz ayında yapılan 15.Olağan Genel Kurulu sonrasında hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında, AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Karabüklü Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç’ı, Genel Başkan Yardımcıları Şerafattin Koç ve Bayram Altun’u ziyaret etti.

Ziyarette, Karabük özelindeki konulardan ülke gündemine çalışma hayatından sendikal yaşama kadar birçok başlıkta görüş alışverişinde bunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Değirmenci, “Karabük’ün ve emekçilerinin sendikamız açısından önemi ortadadır. Onların huzur ve mutluluğu bizler için herşeyden önce gelmektedir. Karabük’ün ve emekçilerinin sorunlarına çözüm bulmak en öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle siz değerli vekillerimizle işbirliği ve iletişim halinde olmak bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için büyük önem taşımaktadır” ifadelerini kullandı.

Milletvekilleri Ünal ve Güneş ise, Özçelik-İş’in Karabük’teki huzur ve barışa sunduğu katkıların değerli olduğunu belirterek, çalışanlar için birlikte çalışmanın önemine dikkat çektiler.(Mehmet Aşar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Merkez Bankası faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı

Yayın: 25.04.2024 14:34
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı.

TCMB Para Politikası Kurulu, “Kurul, politika faizinin sabit tutulmasına karar vermekle birlikte, enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yinelemiştir.” açıklaması yaptı. (AA)