Okan Küçük Yorumluyor 16 Kasım 2022

Okan Küçük Yorumluyor 16 Kasım 2022

Yayın: 16.11.2022 10:19
Paylaş:
A+ A-

Yenice’de Büyük Bir Güzellik Var.

Yenice’de vaat edilen ama gelinen süreçte gündemden düşen, konu bile edilemeyen Ağaç ürünleri OSB  ve doğalgaz konularını dünkü yorum haber de yazdım.

Yenice’de hiç mi güzel bir şey yok diyenler oldu. Var. Onu da yazayım tabi.

Gerçi uzun zamandır pek gidemedim ama daha önceleri Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın daveti üzerine 3-4 ayrı haber vesilesiyle gittiğim gördüğüm Ihlamur Seyir Terası var mesela.

Yenice’nin geleceğine yönelik yapılan harika bir eser orada duruyor. Bölgedeki en güzel tesis denilebilir. Yenice’yi şöyle yukarıdan orman manzarasıyla görebileceğiniz, ailecek bungalov evlerde konaklayabileceğiniz müthiş güzel bir tesis.

Tamamen Yenice Belediyesinin imkanları – çalışmasıyla yapıldı. Zeki Çaylı’nın Yenice’ye attığı en önemli- anlamlı ve  bölgesel turizm açısından gelecek vaat eden imzası oldu Yenice Seyir Terası.

Hala ve hala gitmeyenler varsa  o güzelliği görmeyenler varsa mutlaka gitmeli – görmeli. Başkan Çaylı’yı da bu vesile ile bir kez daha tebrik ediyorum.

Boşuna dememişler çalışan kazanır, diye. Başkan Çaylı çalışıyor ve alkışı hak ediyor.

 

Amacımız Daha Yaşanabilir Bir Karabük.

Yazdığım yorum haberler de bazı konuları eleştirel bir dille anlattığım için gönül koyanlar oluyorsa olmasın.

Hepimiz Karabük’te yaşıyoruz. Hangi mesleği yaparsak yapalım hepimizin isteği daha güzel, daha yaşanabilir bir Karabük…

Karabük’te doğdum 44 yıldır Karabük’teyim. Vakti geldiğinde mezarım da Karabük’te olacak. Önce birbirimizi ve şehri sevmeliyiz…Farklarımıza tahammül etmeliyiz. Ayırmamalıyız- ayrılmamalıyız. Kökeni neresi olursa olsun aynı havayı soluyan, aynı suyu içen, aynı şehrin çocuğu olduğumuzu kabul etmeliyiz.

Birlikte yaşayacağımız tek yer Karabük. Kaçacak- göçecek yerimiz yok.  Yani eleştirilerdeki amacım daha yaşanabilir bir Karabük’e ulaşmak…

AYRICA BİLİNDİĞİ GİBİ BEL ALTI YAZMAM, ŞAHISLAR KİM OLURSA OLSUN KİŞİLİKLERİNE , KARAKTERLERİNE YÖNELİK YAZMAM VE HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ YALAN YAZMAM…

Eleştirdiklerim sevse de, sevme de  göstermem gereken saygıyı her zaman gösteririm. Birbirimizi sevmesek de Karabüklüler olarak en  yüksek standartlarda bu şehir de birlikte  yaşamak zorundayız, bu anlamda birlik olmak zorundayız.

Her zaman birbirimize göstermemiz gereken saygıyı da insan-sak  göstermek zorundayız…

Yazarın önceki yazıları için, BURAYI TIKLAYINIZ

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Niksar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı.

Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda encümen üye seçimi yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından toplantı gündemindeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıya Kaymakam Çeçen'in yanı sıra İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İl Genel Meclisi üyeliklerine, Mustafa Erarslan, Tahin Çavuş ile Yeşilyaka muhtarı Mehmet Akar ve Sarıyazı köyü Muhtarı Akif Köksal seçildi.