Okan Küçük Yorumluyor 4 Ağustos 2022

Okan Küçük Yorumluyor 4 Ağustos 2022

Yayın: 03.08.2022 23:59
Paylaş:
A+ A-

Rafet Vergili’den Ak Parti ve İyi Parti’ye Göndermeler

MHP’nin ”Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programı kapsamında Yenice’de düzenlenen programda  konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet VergiliAK Parti’ye yönelik yaptığı açıklama da “Adalet ve Kalkınma Partisi de şunu bilsin ki, eğer Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı bugün Ayasofya’yı açamazdı. Devlet Bahçeli olmasaydı Amerika’ya bu şekilde meydan okuyamazdı. Rusya bizden korkmazdı” şeklindeki açıklaması çok konuşuldu.

“Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılıp, başka limanlarda iş arayanların hepsinin kendi menfaatleri için gittiğini söyleyen Vergili;  “Milliyetçi Hareket Partisi’ni Karabük’te yıkılmaz bir iktidar yapmak için de ne gerekiyorsa yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılıp, başka limanlarda iş arayanların hepsi kendi menfaatleri için gitmişlerdir. Gün gelecek Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olacaktır.” Şeklindeki sözleri de gündemdeki yerini aldı.

MHP olmasaydı Ayasofya açılmazdı. Amerika – Rusya bizden korkmazdı sözlerine yönelik, Ak Parti İl Başkanlığından konuyla ilgili bir açıklama yapılacak mı, merak ediliyor.

Yine  MHP’den ayrılıp başka limanlar da iş arayanların hepsi kendi menfaatleri için gitmiştir söylemlerinin İyi Parti’ye yönelik olduğunu düşünenler de İyi Parti il Başkanlığından bir açıklama yapılacak mı merak ediyorlar…

Vergili’ye Kısa Ve Öz Cevap

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK)  Üyesi ve yöremizin siyaset büyüğü Mehmet Ali Şahin, Başkan Vergili’ninyukarıda belirttiğimiz söylemlerine yönelik kısa ve öz bir cevap verdi.

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Şahin; “Belediye Başkanı Rafet beyin bu açıklamasından AK Parti’liler olarak biz alınmadık, tıpkı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ‘Biz olmasaydık Recep Tayyip Erdoğan olmazdı’ demesinden alınmadığımız gibi.’” dedi.

Karabük Kazandı mı – Kaybetti mi ?

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve beraberindeki Genel Merkez Yöneticilerinin Karabük ziyaretleri sona erdi. Malum Özçelik İş Sendikasının doğum yeri Karabük. Karabük’ten doğmuş sonradan Türkiye’nin önemli sendikaları arasına girmiş hatta uluslararası   bazı birliklere üye durumunda olan Karabük doğumlu bir Türkiye Sendikası Özçelik İş Sendikası.

Değirmenci, genel merkez yönetimine biri genel başkan yardımcısı olarak görev yapacak olan 2 Karabüklüye de yer verdi. Karabük 1 değil, 2 kişiyle  genel merkez de temsil ediliyor artık.

Şimdi Karabük kazandı mı, kaybetti mi ? 1 değil, 2 Karabüklü yönetimde…

Değirmenci’nin mesajları genel olarak birlik- beraberlik vurgusu üzerinden yapıldı. Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ile Genel Başkan Yardımcısı Karabüklü Mustafa Kılıç bizim için vazgeçilmezdir, dedi.

Seçim bitmiştir, geride kalmıştır artık kenetlenerek Özçelik İşi büyütme vaktidir, dedi.  Şimdi Özçelik İş’te ‘Kayserinin evladıyım, Karabük’ün sevdalısıyım.’diyen bir genel başkan,  genel merkez de  1’i genel başkan yardımcısı olmak üzere 2 Karabüklü var.

Ne dersiniz? Karabük kaybetmiş mi, kazanmış mı ? Tablo orta da…

Artık Karıştırma Değil Birleştirme Vakti

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı ve beraberindeki yöneticilerin Karabük ziyaretinde Karabük Şube de tam kadro bir aradaydı. Kemal Oyman’daki  davullu- zurnalı karşılamadan tutun  Valilik, Emniyet Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı, Ak Parti, MHP, CHP, TSO,  KGC, KGİD, BRTV, BİRLİK MEDYA ziyaretlerinde genel olarak verilen mesajlar hep birlik üzerineydi.

“Başta Kenan Yılmaz olmak üzere Mustafa Kılıç’la biz yol yürüyeceğiz. Bu yol yürümede bu iki arkadaşımızın arasına nifak sokmaya çalışan, ayrıştırmaya çalışan, taklacılara, dedikoduculara asla müsaade etmeyeceğiz. ”  dedi.

Bura da Kenan Yılmaz ile Mustafa Kılıç’a da önemli görevler düşüyor. Birbirleriyle kenetlenmeliler, aralarına nifak sokulmasına müsaade etmemeliler…

Değirmenci’nin bu söylemlerine dikkat etmeliler …

Değirmenci’nin Karabük ziyaretinde edindiğim izlenim şöyle.  Değirmenci, kavgadan taraf değil, birleştirici ama mevcut duruma uyum sağlamaya direnen olursa da gereğini yapma noktasında kararlı…

 

 Ak Parti – MHP – Seçim

Önümüzdeki yıl seçimler yapılacak.  Şu ana kadar bilinen Karabük’te Ak Parti ve MHP tek liste ile değil ayrı ayrı listelerle seçime girecek. Cumhur ittifakı üyeleri  olarak her ne kadar birlik içerisinde olsalar da seçim geldiğinde ayrı listeler olduğunda bir de Rafet Başkan Milletvekili Adayı olduğunda Cumhur İttifakı ruhu tam olarak korunabilecek mi dersiniz?

Bu konuda görüş belirtenler, “Rahmetli Burhanettin Uysal’la da  Belediye seçimlerinde karşı karşıya gelmişti Cumhur İttifakının iki üyesi… Hatırlıyorsunuzdur, Karabük video klipler, montajlı videolar, aralarına Yeşilçam replikleri eklenmiş videolara boğulmuştu.  Uçak iniyor ama kalkamıyor, kalkıyor ama inemiyor gibisinden videoları hatırlıyoruz.

Hiç de Cumhur İttifakı üyeleri gibi değil de 2 farklı kutubun  yarıştığı gibi bir hava esmişti adeta. Öyle anlaşılıyor ki, Başkan Vergili’nin aday olması halinde benzer sahneleri belki daha da büyük şekilde görebiliriz Karabük’te.” Diyorlar.

Valla herhalde kimse asla olmaz diyemez herhalde…

Yazarın önceki yazıları için, BURAYI TIKLAYINIZ

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.