Ovacılıklar Dernek Başkanı Deligöz’den Bayram Mesajı

Ovacılıklar Dernek Başkanı Deligöz’den Bayram Mesajı

Yayın: 03.05.2022 11:50
Paylaş:
A+ A-

Kısa adı OVA-DER Ovacıklılar Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deligöz Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Deligöz mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Bu anlamda Ramazan Bayramı’nı milli ve manevi değerlerimizin öngördüğü hoşgörü ve birliktelik anlayışı içerisinde kutlamalıyız. Bu özel günü, anlamına uygun olarak kutlamanın yanı sıra, bayram yapamayanların derdine, kederine, acısına ortak olabilmeliyiz. Ramazan ayının taçlandırıldığı gün olan Ramazan Bayramı’nın bütün vatandaşlarımızın yoksullarla, mağdurlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma ve yardımlaşmasına vesile olması bu mübarek günün anlamına anlam katacaktır.

Ovacıklılar Derneği olarak bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerimize ulaşarak destek olmaya çalıştık. Bu süreçte dernek yöneticilerimize, hayırları ile destek verip bizi bu anlamlı yardımlaşmaya vesile kılan, erzak kolilerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtımında ve organizasyonun her aşamasında bizimle olan gönüllülük esası ile çalışmanın hazzını yaşayıp bu vazifeyi en iyi şekilde ifâ eden, mesai harcayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah kabul ve makbul etsin. Birliğimiz dirliğimiz dâim ve muhkem olsun.

Bu vesileyle hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tekkeköy’de “23 Nisan” kapsamında bando gösterisi ve vosvos turu düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bando gösterisi ve vosvos turu gerçekleştirildi.

Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte bando gösterisi ve vosvos turu, Murtaza Oktav Otobüs Terminali önünden başladı.

Tekkeköy Kaymakamlığı önünde sona eren etkinlikte halk oyunları gösterisi de düzenlendi.

Programa Kaymakam Polat Kara, Tekkeköy Belediye Başkan Vekili İsmail Uslu, Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erdal Özdemir, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Erdoğan, İlçe Mal Müdürü Alper Altınbulak, Gençlik Merkezi Müdürü Serap Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri Elif Kırımlı ve Murat Güven ile okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.