Oy Kullanmaya Gelinliğiyle Geldi

Oy Kullanmaya Gelinliğiyle Geldi

Yayın: 08.06.2015 10:14
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, bugün düğünleri olan çift, gelinlik ve damatlıkla milletvekili seçimi için oy kullandılar.

Düğün tarihleri 7 Haziran Milletvekili seçimi ile aynı güne denk gelen Hulisi ve Betül Karugil çifti, oylarını kullandı. Gelinlik ve damatlıkla gelen çift, Karabük merkeze bağlı Soğuksu Şehit Adem Yavru İlköğretim Okulu’nda bulunan 1102 no’lu sandıkta oy kullandı. Oy kullanmak için okula gelen genç çift orada oy için bekleyen vatandaşların alkışları ile karşılandı. Kullanılan oy sonrası açıklama yapan gelin Betül Kapucu Kurugil, “Hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlık görevimizi yaptık” derken, damat Hulisi Kurugil ise “Vatana millete hayırlı olsun” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans düzenlenecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesince (KTÜ) “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans organize edilecek.

Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilecek programa, Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) Başkanı, SİMA Alüminyum Genel Koordinatörü Celalettin Kırboz, Gebze Teknik Üniversiesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Türkmen, GALSİAD Başkan Yardımcısı SEYKOÇ Sima Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çığlı, konuşmacı olarak katılacak.

Konferans, yarın 14.00'de Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Amfisinde düzenlenecek.