Özcan Ailesinin Acı Günü

Özcan Ailesinin Acı Günü

Yayın: 01.10.2015 10:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valiliği Basın ve Halklar İlişkiler Müdürlüğünden emekli İsmail Özcan’ın babası Mehmet Özcan hayatını kaybetti.

Tedavi gördüğü evinde önceki akşam hayatını kaybeden Mehmet Özcan’ın cenaze namazı dün ikindi namazına müteakip 5000 Evler Merkez Camiinde kılındı. Kılınan cenaze namazına Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, CHP İl ve Merkez İlçe yöneticileri, Ak Parti Karabük milletvekili adayı Burhanettin Uysal, MHP milletvekili adayları Adem Kar, Osman Aydın, , sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile birlikte basın mensupları katıldılar. Mehmet Özcan’ın cenazesi kılınan namazın ardından Öğlebeli Mezarlığına defnedildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

BRTV, kuruluşunun 29. yıl dönümünü kutladı

Yayın: 20.04.2024 12:41
Paylaş:
A+ A-

Merkezi Karabük’te bulunan Bizim Radyo Televizyonu (BRTV), kuruluşunun 29. yıl dönümünü kutladı.

Kentteki bir restoranda düzenlenen programda konuşan Vali Mustafa Yavuz, BRTV’nin 1995’ten bu yana Karabük’ün sesini ve ruhunu objektif habercilik anlayışıyla halka yansıttığını söyledi.

Medya ve televizyonun toplumları şekillendirmede, önemli bir güç olduğunu vurgulayan Yavuz, “BRTV bu gücü etik ve sorumlu bir şekilde kullanarak, başarıyla Karabük’ün ve bölgemizin sesini dünyaya duyurmuştur. Özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız için BRTV, köklerine ve öz kültürlerine bağlılıklarını canlı tutmada bir köprü görevi üstlenmiştir.” ifadelerini kullandı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da BRTV’nin 29 yıllık yayın hayatı boyunca, Karabük ve bölgenin sesi olmanın gururunu yaşadığını belirterek, BRTV’nin kaliteli yayıncılık anlayışıyla çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ise televizyonun kuruluş sürecini ve çalışmalarını anlattı.

Program 29. yıl dönümü pastasının kesilmesiyle sona erdi.

Programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz da katıldı.