Safranbolu AK Parti’de, Yeni Yönetim Oluştu

Safranbolu AK Parti’de, Yeni Yönetim Oluştu

Yayın: 10.03.2016 11:37
Paylaş:
A+ A-

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Güneş’in istifa etmesiyle boşalan AK Parti Safranbolu İlçe başkanlığına ataması gerçekleşen Ali Kaya yeni yönetimini oluşturdu.

Dün Safranbolu parti teşkilatında yeni yönetim kurulunun tanıtıldığı toplantıya İl başkanı Timurçin Saylar,Safranbolu Belediye başkanı Necdet Aksoy, İlçe başkanı Ali Kaya ve yeni yönetim kurulu katıldı.
Düzenlenen yeni yönetim tanıtım Toplantısında konuşan AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyerek şu açıklamayı yaptı.

“Yönetim kurulunu oluşturmak için genel merkezimizde yönetimimizi oluşturduk. Ali Kaya’nın hem Safranbolu teşkilatımızın Safranbolu ve Karabük’e hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hepiniz, Safranbolu’da partimizin en yüksek oranda oy olacak şekilde çalışmalara devam edeceksiniz. Bizde durmak yok yola devam Her şey hizmet için Safranbolu için” dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy da güzel bir gün olduğunu söyledi. 2001 yılında önce ki kış günlerinden 2002 yılında AK Parti iktidarıyla bahar tebliğ olduysa Safranbolu’da da Ali Kaya ile çalışmaların bahar ayıyla birlikte neşe, huzur, birlik beraberlik içerisinde yeniden başlayacağını vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu: “İl Başkanımıza, genel merkezimize Safranbolu’nun bütününü teşkil edecek bir yapılanmayı oluşturma hususundaki gayretleri için teşekkür ediyorum. Safranbolu’ya Ali Kaya yönetimiyle beraber daha büyük hizmet yapmaya, halkımızın ihtiyaçlarını giderme hususunda ki gayretlerimize bir ivme kazandıracaktır diye umut ediyorum. AK Parti kurulduğu günde bugüne iktidardayız. AK Parti, AK Parti’nin ilk kurulduğu günde bugüne kadar Safranbolu Belediyesinde iktidar. Bu çıtayı yükseltmek için gayretlerimiz devam ediyor. İnşallah önümüzdeki dönemde de Ali Kaya ile birlikte bölgemizin ihtiyaçlarını, hemşerilerimizin ihtiyaçlarını giderme hususunda el ele kol kola bir çalışmayı sergileyeceğiz. Amacımız, Türkiye’de olduğu gibi Safranbolu’da da AK Parti’yi en yüksek oy oranına taşımaktır. Bu uğurda yılmadan yorulmadan koşturmaya devam edeceğiz.” “Safranbolu’nun değerlerini ön planda”

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya da bu görevi kendisine tebliğ eden AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’e, İl Bakanı Timurçin Saylar’a Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’a teşekkür etti. Önceki gün Dünya Kadınlar Gününü kutladıklarını ve bazı programlara katıldıklarını kaydede Kaya, AK Parti’nin yola çıkarken kadınlara verdiği önemin ortada olduğunu belirtti. Yaşanan terör olaylarında da değinen Kaya, şunları söyledi: “Ülkemizde öteden beri var olmakta olan terör eylemleri ve ülkemiz çevresinde dönen oyunlar apaçık ortadadır. Maalesef her geçen gün bir şehit veriyoruz. Biz Safranbolu İlçe Teşkilatı yönetim kurulu listesini oluştururken, yönetim kurulundan ziyade yol arkadaşlarımızı oluştururken, Safranbolu’nun demokratik yapısını ve Safranbolu’nun değerlerini ön planda tutmaya çalıştık. Safranbolu’nun değerleri çerçevesinde her kesme her zümreye dokunmak istedik. Bununla ilgili de yönetim kurulu listesi oluşturduğumuzu düşünüyorum. Safranbolu’yu bütünüyle sardığımızı, kucakladığımızı AK Parti ailesinin Safranbolu’ya veya tüm Türkiye’de verdiği önemi biz burada da vermek istedik. Buna göre bir yönetim kurulu bir listesi oluşturduk” dedi.

Diğer yandan Ali Kaya Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ise: Muharrem Tünay, Adem Kara, Ali Sarı, Mehmet Koca, Mustafa Çetinkaya, Celal Acıbal, Cihat Çakmak, Nahide Oluğ, Büşra Damar Ayvaz, Hatice Demirtaş, Aylin Şengöz, Nazmiye Dursunlar, Mehmet Ali Gül, Mustafa Kılıç, Ali Yapıcı, Adem Eken, Recep Coşkun, Mehmet Yılmaz, Emirhan Meşe, Mehmet Sarı, Necdet Karaman, Zafer Çebi, Murat Yıldız, Muammer Özer isimlerinden oluştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te “Mobil Göç Noktası” Uygulamasına Başlandı

Yayın: 28.03.2024 13:04
Paylaş:
A+ A-
Düzensiz göçmenlerin tespitini kolaylaştıran ve hızlandıran Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı artıyor. İçişleri Bakanlığı’ndan, Türkiye genelinde 100 Mobil Göç Noktası aracının daha hizmete alınacağı açıklamıştı.
Karabük’e de “Mobil Göç Noktası” aracı geldi.
Karabük Valisi Mustafa Yavuz düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında, Karabük’te faaliyete geçen “Mobil Göç Noktası” aracını ziyaret etti.  Araç ile yapılacak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Mobil Göç Noktası Uygulaması Dünyada İlk
Karabük Valiliği, düzensiz göçle mücadele kapsamında dünya genelinde bir ilk olan Mobil Göç Noktası uygulamasını başlattıklarını duyurdu. Buna göre, güvenlik güçlerinin kimlik kontrollerini yaparak kimliğini ibraz edemeyen yabancıları Mobil Göç Noktası araçlarına davet edildiği öğrenildi. Araçlarda ise göç uzmanı ve tercümanın bulunduğu, parmak izi sorgulamasının yapıldığı ve Göç Net veri tabanından gerekli kontrollerin sağlanabileceği bildirildi. Son olarak da, düzensiz göçmenlerin sınır dışı işlemleri için Geri Gönderme Merkezlerine sevk edileceği vurgulandı.
Vali Mustafa Yavuz, düzensiz göçle mücadelenin ülkemiz genelinde olduğu gibi Karabük’te de kararlılıkla devam ettiğini belirtti. Ziyarete, İl Emniyet Müdürü. Mehmet Ali Hasan Köse ve İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek eşlik etti. (Esra Oğuzkağan Özkan)