Safranbolu Belediyesi 24 saat kar mesaisine devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi 24 saat kar mesaisine devam ediyor.

Yayın: 25.01.2022 19:52
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Son yılların en etkili kar yağışını alan ilçemizde belediye tüm ekiplerini seferber ederken oluşturulan kriz masası ile acil durumlara da daha çabuk ulaşılması sağlandı.

Vatandaşların hayatlarını normal bir şekilde idame ettirebilmeleri için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Hafta sonu Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizin katıldığı toplantı sonrası oluşturduğumuz kriz masası ile hasta, acil durumu olan ya da yolda kalan vatandaşlarımıza çok daha hızlı bir şekilde ulaşıyoruz” dedi.

Köse ;’120 Personelimizle İki Vardiya Çalışmaya Devam Ediyoruz’

Safranbolu’nun yaklaşık 60 yıldır böyle yoğun kar yağışı görmediğini ifade eden Başkan Köse, “ Yaklaşık 120 personel ve 32 araç ile ana yolların ve ara arterlerin açık kalması için 2 vardiya çalışmaya devam ediyoruz. Karla mücadele araçlarımız durmaksızın yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Bununla birlikte Hardoff Safranbolu Spor Klübü ve İhlas Off Road Gezi Karavan Grubu üyeleri de gönüllü olarak belediyemizle ortak hareket etmekte” diye konuştu.

Son bir haftadır tüm ekiplerin kar’ın Safranbolu’da ki yaşamı etkilememsi için olağanüstü bir çaba ile çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Elif Köse, “Bu bağlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen halkımıza gönüllü çalışanlarımıza ve en önemlisi değerli mesai arkadaşlarıma sosuz teşekkür ediyorum. Acil durumlar için Halk Masası 153 nolu hattımız 24 saat açık durumda. Her daim vatandaşımızın yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ekipler dün geceden itibaren hızlı bir şekilde ise yol kenarları ve ara arterlerde biriken karları kaldırmaya başladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Bayburt’ta seçim çalışmalarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

BAYBURT (AA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Bayburt'u ziyaret etti.

Artvin ve Gümüşhane'deki programlarının ardından Bayburt'a gelen Babacan'ı partisinin il başkanı Hakan Özbek, Bayburt Belediye Başkan adayı Can Kurban Arslan ve partililer karşıladı.

Seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan ve Tarihi Saat Kule Meydanı'nda esnafı ziyaret eden Babacan, belediye başkan adayı Arslan'a destek istedi.

Babacan, partisince bir restoranda düzenlenen iftar programında, yerel seçimlere hazırlık kapsamında iki yıl önce yerel yönetimler ve şehircilik eylem planlarını açıkladıklarını söyledi.

Bu kapsamda hazırladıkları kitap ve broşürleri tanıtan Babacan, “Belediyecilik nedir, yerinden yönetim nasıl olmalı, muhtarlığa kadar yetki ve imkanlar nasıl çoğaltılmalı hepsi var bunda. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Belediyecilikle ilgili bir etik kurallar bildirgesi hazırladık. Üç sayfalık bir bildirgeyle belediye başkanlarının hangi ahlaki kurallara göre belediye başkanlığı yapması gerektiğini yazdık.” dedi.

Babacan, “Biz iddialıyız, Türkiye'yi yönetmeye en hazır siyasi parti şu anda DEVA Partisi'dir. Bu iddiayla yola çıktık, bu iddiayla seçimlere gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımız birbirinden güzel, birbirinden yetenekli arkadaşlarımız. Hepsine güveniyoruz.” diye konuştu.

Babacan, Gençosman Mahallesi'nde esnafla bir süre sohbet ettikten sonra kentten ayrıldı.