Türk Kızılayı Yeni Yönetiminden Ziyaret

Türk Kızılayı Yeni Yönetiminden Ziyaret

Yayın: 22.12.2015 10:22
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Türk Kızılayı Safranbolu Şubesi Yeni Yönetiminden Safranbolu Belediye Başkan Vekili Halil Aydın’a Nezaket Ziyareti.

Kızılay Müfettişi Halil Dilmen, Safranbolu yeni Şube Başkanı İhsan Topaloğlu ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Vekili Halil Aydın’a ziyarette bulunurken, Şube Başkanı Topaloğlu , yeni yönetimimiz ile birlikte Kamu Kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek yönetimimizi tanıtıyoruz. Sayın Başkanımıza da bizlere vakit ayırdıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Müfettiş Halil Dilmen ise, Safranbolu’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu yine Safranbolu’nun özellikle yardımlaşma duygusunu her dönem en yüksek seviyelerde tuttuğunu kaydetti ve inşallah yeni yönetimimiz ile de başarılı ve güzel projelere birlikte imza atacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Halil Aydın; “Türk Kızılıayı ülkemizin hatta dünyanın en önemli yardım kuruluşlarından bir tanesidir. Bu nedenle yapılan çalışmalara destek vermekte bizlerin en önemli görevlerinin başında geliyor. Türk milletinin medar-ı iftiharı haline gelen Türk Kızılay’ı milletinden aldığı maddi ve manevi desteklerle her geçen gün güçlenmektedir. Bu güzide kurumun başarılı çalışmalarına bundan sonra da devam edeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Kızılay’ın Bölgemizde ve Safranbolu’da yürüttüğü çalışmaları da gururla takip ediyoruz. Safranbolu’da yürüttüğü çeşitli kampanyalar, Kızılay’ın işlevselliğinin güzel örneklerindendir. Bu faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, yeni Yönetime ve Kızılaya Safranbolu Belediyesi olarak desteklerimizin devam edeceğini bildirmek isterim” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teknopark İstanbul, ASELSAN ile Deepdefence Hızlandırma Programı’nı başlattı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Teknopark İstanbul, kuluçka merkezi Cube Incubation aracılığıyla ASELSAN ortaklığında savunma teknolojilerine odaklanan girişimler için Deepdefence Hızlandırma Programı'nı başlattı.

Teknopark İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Deepdefence, savunma teknolojileri alanında ya da savunma teknolojilerine uyarlanabilecek alanlarda çalışan girişimlerin ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi iş fikirlerinin prototip geliştirme, ticarileşme, büyüme ve globalleşme süreçlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Program kapsamında girişimcilere çeşitli eğitimlerin yanı sıra, ASELSAN'ın vereceği teknik mentörlüğü de kapsayan mentörlük desteği, ASELSAN'ın müşteri olabileceği durumlarda ilk müşteri olma ve ürün/prototip doğrulama desteği, laboratuvar ve altyapı desteği, Cube Incubation kuluçka merkezi imkanlarına erişim, kamu hibe programları için danışmanlık, yatırım fonlarına erişim, pazarlama ve tanıtım desteği ile uluslararası hızlandırma programlarına erişim destekleri sağlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Teknopark İstanbul Genel Müdürü Muhammet Fatih Özsoy, küresel ölçekte tanınan bir merkez haline gelen Teknopark İstanbul'da, girişimcileri destekleyerek Türkiye'nin savunma teknolojileri alanındaki gücünü artırmasına katkı sağlamak istediklerini belirterek, “ASELSAN gibi bu konuda öncü bir kurum ile girişimcilerimize bu alanda yepyeni ufuklar açacağımıza inanıyoruz.” ifadesini kullandı.