Vali Gürel Esnaf Ve Girişimcileri Yalnız Bırakmıyor

Vali Gürel Esnaf Ve Girişimcileri Yalnız Bırakmıyor

Yayın: 09.06.2022 17:03
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış, KOSGEB Karabük Müdürü Serhat Saygın ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren ile birlikte Safranbolu Küçük Sanayi Sitesi Yönetimini ziyaret etti.

Safranbolu Küçük Sanayi Sitesi 2. Başkanı Yaşar Gürleyik ve Yönetim Kurulu üyesi Nurettin Acar ile bir süre sohbet eden Vali Gürel, ziyaret çıkışında karşılaştığı küçük Mete’ye çeşitli hediyeler vererek fotoğraf çektirdi.

Sanayi sitesinde bulunan esnafların işyerlerini ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunan ve üretimler ile ilgili bilgiler alan Vali Gürel ve beraberindeki heyet ziyaretler kapsamında; Tunç Metal-Ferforje imalathanesini ziyaret etti.

İşletme sahibi Fırat Tunç ile birlikte imalathaneyi gezerek üretimi yapılan ürünler hakkında bilgiler alan Vali Gürel, bereketli bol kazanç temennisinde bulundu.

AtölyeMis Mobilya Dekorasyon Firmasına Ziyaret

Vali Gürel ve heyet daha sonra, KOSGEB tarafından Girişimcilik Destek programı kapsamında desteklenen, AtölyeMis Mobilya Dekorasyon firmasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Firma sahibi Serhat Alberen ile birlikte imalathaneyi gezerek üretimi yapılan ürünler hakkında bilgiler alan Vali Gürel, hayırlı işler ve bereketli bol kazanç temennisinde bulundu.

Başarılı Girişimcilik Örneği: Kayra Food

Vali Fuat Gürel, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Girişimcilik Destek programı kapsamında desteklenen ve 2020 yılında Karıt Sanayi Sitesinde içli köfte üzerine faaliyetlerine başlayan Kayra Food isimli işletmeyi de ziyaret etti.

İşletme Sahibi Kadın Girişimci Derya Kahveci ile birlikte imalathane ve soğuk hava deposunda incelemelerde bulunan Vali Gürel, Derya Kahveci’yi tebrik ederek bereketi bol kazanç temennisinde bulundu.

Safran Karton Kutu Atölyesine Ziyaret

Vali Fuat Gürel, KOSGEB tarafından Girişimcilik Destek programı kapsamında desteklenen, Karıt Sanayi Sitesinde karton kutu imalatı üzerine faaliyet gösteren Safran Karton Kutu İmalathanesini ziyaret ederek işletme sahibi Haşim Tatar ile birlikte imalathanede incelemelerde bulundu.

Ziyarette karton kutu imalatı hakkında bilgiler aldığı Haşim Tatar’a hayırlı işler dileklerinde bulunan Vali Fuat Gürel, bereketli bol kazanç temennisinde bulundu.(Ergin Ertuğrul)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da sıcak havayı fırsat bilenler denize girdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sıcak havayı fırsat bilenler denize girdi.

Hava sıcaklığının 27 derece ölçüldüğü ilçede güneşli havayı değerlendirmek isteyenler, sahil şeridindeki plajlara geldi.

Vatandaşların bazıları sahilde yürüyüş yaparken kimileri denize girdi.

Tatil için ailesiyle İstanbul'dan gelen Yusuf Aydın, AA muhabirine, sıcak havayı sahilde değerlendirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Çocuklarıyla denizde güzel zaman geçirdiklerini ifade eden Aydın, “Kum oldukça sıcaktı ve çocuklarımı çağırdım. 'Denize girebilecek miyiz?' diye bir deneyelim dedik ve hep birlikte yüzdük. İyi ki de yüzmüşüz, deniz çok güzel ve temiz, su oldukça da soğuk. Hem sağlık hem de keyif için girelim dedik ve iyi ki de girmişiz. Yarın da hava sıcak olursa girmeyi isteriz.” diye konuştu.

Aydın, nisan ayı içerisinde ilk kez Karadeniz'de denize girdiğini ifade ederek, “Normalde Karadeniz daha geç ısınır. İlk defa hayatımda nisan ayında Karadeniz'de denize girdim. Güzel oldu, inşallah devamı gelir.” dedi.