Vali Gürel Ovacık’taki muhtarlarla bir araya geldi

Vali Gürel Ovacık’taki muhtarlarla bir araya geldi

Yayın: 27.09.2022 16:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Fuat Gürel Gürel, Ovacık’ta  mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Öğretmen Hasan Denli Kültür Evi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J Kd Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun, kurum müdürlerimiz, İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Tam ve Halil Aydın, ilçe protokolü ile Ovacık ilçemizdeki mahalle ve köy muhtarlarımız katıldı.

Yatırımcı kurum müdürleri tarafından ilçemizde ve köylerimizde yapılan, yapımı devam eden ve biten çalışmalar ile verilen hizmetler hakkında Vali Gürel ve muhtarlara bilgilerin verildiği toplantıda kürsüye gelerek bilgilendirmelerde bulunan kurum müdürlerimiz kendi kurumlarını ilgilendiren konularda mahalle ve köy muhtarlarımız sırayla söz alarak talep ve isteklerini bildirdiler.

Muhtarların tüm taleplerinin imkanlar ve program çerçevesinde değerlendirileceğini ifade eden Vali Fuat Gürel, belirtilen konuların takipçisi olacağını söyledi.(Ramazan Öztürk)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Sözen Karacatepe Yolunda Çalışmaları yerinde inceledi

Yayın: 24.04.2024 10:47
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Safranbolu İlçesi’ne bağlı Karacatepe Köyü yolunda meydana gelen toprak kayması ve heyelanı İlçe Teknik sorumlusu Recep Yalçın’la birlikte yerinde inceledi.

İlimiz de pazartesi günü Karacatepe köyü yolunda meydana gelen heyelan ve toprak kayması sonucu oluşan hasarları yerinde inceleyen Başkan Sözen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

” 22 Nisan’da meydana gelen Karacatepe köyü yolunda heyelan ve toprak kayması neticesinde derin çukurlar oluşarak köy yolu ulaşıma kapanmıştı. İl Özel İdare’sine bağlı ekiplerimiz ivedilikle kapanan köy yolunu özverili çalışmaları neticesinde Karacatepe köy yolunu trafiğe açmış bulunmaktayız” dedi.