Bölgenin Sesi Gazetesi
 

Vali Orhan Alimoğlu TÜED Karabük Şubesini Ziyaret Etti

Yayın: 18.06.2015 10:23
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu beraberinde Defterdar Osman Koçaş ve Halk Sağlığı Müdürü Sezgin Tiryaki ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şubesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

Ziyaretine TÜED Karabük Şubesi ile başlayan Vali Orhan Alimoğlu dernek binasında Başkan Celal Bulut ve üyelerle bir araya geldi. Sohbet şeklinde geçen ziyarette TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut “Emekliler Derneği Karabük ilimizin en büyük sivil toplum örgütü. 10 bin üyemiz var ama Karabük’te 50 bin emekli yaşıyor. Karabük’e geldiğiniz günden bugüne kadar emeklilere verdiğiniz değeri biliyoruz, sizin sayenizde Karabük tarihinde bugüne kadar hiç yapılmayan bir ilke imza attık ve emeklilerimize elma, armut ve şeftali olmak üzere bin tane fidan dağıttık. Biz emekliler olarak sizi çok seviyoruz, uzun süre Karabük’te görev yapmanızı temenni ediyoruz. Derneğimize gelerek bizleri ziyaret ettiğiniz için derneğimiz yönetim kurulu ve üyeleri adına size çok teşekkür ederim” dedi.

TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut’a duygu ve düşünceleri için teşekkür eden Vali Orhan Alimoğlu “Başkanımızın da ifade ettiği gibi Emekliler Derneği Karabük’ün en büyük sivil toplum örgütü. Emekli adı üstünde, emeği geçmiş, emek çekmiş, tecrübe kazanmış insan demektir. Zaman zaman emeklilerimizin hatırını soruyoruz, fırsat buldukça ziyaret ediyoruz. Dernek Başkanımız sağ olsun ara uzarsa o hatırlatıyor bize. Ramazan’dan önce sizleri ziyaret edelim, çayınızı içelim, hatırınızı soralım, selam verelim istedik. Hepimizin bir birine ihtiyacı var, hep beraber hayat güzel oluyor” dedi.

TÜED Karabük Şube ziyareti çıkışında yönetim kurulu ve üyelerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Orhan Alimoğlu daha sonra Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Ahmet Ustaoğlu’nu ziyaret etti.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ziyaretinde Vali Orhan Alimoğlu’na Defterdar Osman Koçaş, Halk Sağlığı Müdürü Sezgin Tiryaki, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Ahmet Ustaoğlu ile İdari ve Mali İşler Müdürü Şerife Salman eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARDEMİR Genel Kurulu Tarihi Belli Oldu

Yayın: 27.09.2023 17:08
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR A.Ş Yönetimi, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü Genel Kurul yapma kararı aldı. Yapılacak olan Genel Kurulda Kardemir’in 11 kişilik yeni yönetimi de belli olacak.
Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamada ;
KAP’a yapılan açıklamada, “Şirketimizin, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 14.00’de Kardemir Eğitim ve Kültür Merkezi – KARABÜK adresinde ekteki gündem maddelerini görüşmek üzere Olağanüstü Genel Kurulunun yapılmasına ayrıca; Grupların Yönetim Kurulu Üyeleri adaylarının seçimi için “A” grubu hisse sahiplerinin, “B” grubu hisse sahiplerinin ve “D” grubu hisse sahiplerinin Kardemir Eğitim ve Kültür Merkezi – KARABÜK adresinde aynı tarihte genel kurul toplantı saatinden önce saat 10.00’da ayrı ayrı toplanarak adaylarını belirlemelerine karar verilmiştir” denildi.
Genel Kurul Gündem Maddelerinde ise, Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi, Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K.’nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı izinlerin verilmesi, Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek huzur hakkının belirlenmesi ve Şirketin pay geri alımı işlemleri hakkında bilgi verilmesi yer alıyor.
Yeni Yönetim Kurulu üyelerinin kimler olacağı merak edilirken, Kardemir’in şu anki 11 kişilik yönetiminin üçü boş halde duruyor.
Kardemir’in şu anki Yönetim Kurulunda şu isimler yer alıyor; Prof. Dr. İsmail Demir, Ömer Demirhan, Prof. Dr. Ercümend Arvas, Fatih Mehmet Erkoç, Kamil Güleç, Muhammed Ali Oflaz, Mustafa Aydın ve Yusuf Canbolat. (Esra Oğuzkağan Özkan)