Vatandaştan Elektrik Tepkisi

Vatandaştan Elektrik Tepkisi

Yayın: 30.03.2015 10:22
Paylaş:
A+ A-

Son aylarda başta sık gerçekleşen elektrik kesintileri olmak üzere, sokak aydınlatmaları ve yeni binalara elektrik hattı bağlanması gibi çeşitli taleplere karşı duyarsız kalan ENERJİSA’ya vatandaşlar tepki gösteriyor.

Karabük genelinde sıklaşması kent sakinlerinin şikayetlerini arttırırken, 100. Yıl mahallesi başta olmak üzere, ihtiyaç duyulan bazı mahallelere sokak aydınlatması yapılması istenmesine rağmen ENERJİSA Karabük İşletmesinin duyarsız kalması vatandaşları isyan boyutuna getirdi.

Yeni yapılan binalara elektrik hattı bağlanması taleplerini günlerdir bekletildiğini iddia eden inşaat sahipleri, “Binamızı bitiriyoruz, elektrik hattının bağlanması için gerekli evraklarımız ile başvuruyu yapıyoruz. Sürekli yarın yapacağız, bir gün yapacağız şeklinde bahaneler ile taleplerimiz bekliyor. Başvurularımızı yapmamıza rağmen eleman yok yada Ankara ile yazışmalarını yapıyoruz gibi cevaplarla karşı karşıya kalıyoruz” şeklinde şikayetlerde bulunuyorlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Bayburt’ta seçim çalışmalarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

BAYBURT (AA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Bayburt'u ziyaret etti.

Artvin ve Gümüşhane'deki programlarının ardından Bayburt'a gelen Babacan'ı partisinin il başkanı Hakan Özbek, Bayburt Belediye Başkan adayı Can Kurban Arslan ve partililer karşıladı.

Seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan ve Tarihi Saat Kule Meydanı'nda esnafı ziyaret eden Babacan, belediye başkan adayı Arslan'a destek istedi.

Babacan, partisince bir restoranda düzenlenen iftar programında, yerel seçimlere hazırlık kapsamında iki yıl önce yerel yönetimler ve şehircilik eylem planlarını açıkladıklarını söyledi.

Bu kapsamda hazırladıkları kitap ve broşürleri tanıtan Babacan, “Belediyecilik nedir, yerinden yönetim nasıl olmalı, muhtarlığa kadar yetki ve imkanlar nasıl çoğaltılmalı hepsi var bunda. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Belediyecilikle ilgili bir etik kurallar bildirgesi hazırladık. Üç sayfalık bir bildirgeyle belediye başkanlarının hangi ahlaki kurallara göre belediye başkanlığı yapması gerektiğini yazdık.” dedi.

Babacan, “Biz iddialıyız, Türkiye'yi yönetmeye en hazır siyasi parti şu anda DEVA Partisi'dir. Bu iddiayla yola çıktık, bu iddiayla seçimlere gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımız birbirinden güzel, birbirinden yetenekli arkadaşlarımız. Hepsine güveniyoruz.” diye konuştu.

Babacan, Gençosman Mahallesi'nde esnafla bir süre sohbet ettikten sonra kentten ayrıldı.