Wushucu Irmak Taşbaş Balkan şampiyonu oldu

Wushucu Irmak Taşbaş Balkan şampiyonu oldu

Yayın: 10.10.2022 13:47
Paylaş:
A+ A-

Afyonkarahisar’da 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen 5. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası’na katılan Şehit Nurettin Seki İlkokulu öğrencisi Irmak Taşbaş, altın madalya kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, şampiyonada wushu sanda branşı light dalında 33 kiloda Irmak Taşbaş birinci, Safranbolu 15 Temmuz Demokrasi Ortaokulu öğrencisi Ömer Eymen Kara da 48 kiloda üçüncü oldu.

Başarılarından dolayı Karabük bölgesel wushu antrenörü Ali Aghayev ve sporcuları tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, ulusal ve uluslararası alanda düzenlenen müsabakalara Karabük‘ten öğrencilerin katılmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Akbaş, şunları kaydetti:

“Özveriyle müsabakalara hazırlanan öğrencilerimiz, bu yarışmalarda ilimizi en iyi şekilde temsil ediyor ve bunun sonucunda ise Türkiye ve dünya dereceleri elde etmeye devam ediyoruz. Bu manada gerek beden eğitimi öğretmenlerimiz, gerekse antrenörlerimizin öğrencilerimizi ne kadar disiplinli ve doğru çalıştırdığını görüyoruz ve bunun da meyvelerini topluyoruz. Öğrencilerimizi, ailelerini ve teknik ekibi tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”  (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.