Yakalanan Şahıs Cezaevine Gönderildi

Yakalanan Şahıs Cezaevine Gönderildi

Yayın: 25.05.2015 09:57
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada,hırsızlıktan yakalanan şahsın yakalanarak Karabük T tipi cezaevine teslim edildiği bildirildi.

Konu ile ilgili verilen bilgiye göre, “İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yaplan çalışmalar neticesinde, 23.09.2009 tarihinde Zonguldak Merkez Çatalağzı beldesinde bir işyerinde meydana gelen Hırsızlık olayıyla ilgili olarak hakkında yukarıdaki suçlardan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunanan S.K(25) isimli şahıs görevlilerimizce yakalanarak Karabük T tipi Cezaevine teslim edilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, 23 Nisan etkinlikleri için GameZone’u geleneksel oyun alanı yapıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Metropol İstanbul AVM'de bulunan mağazasındaki GameZone alanını çocukların sokak oyunları oynayabileceği özel bir alana dönüştürüyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, AVM'deki mağazasının GameZone alanında bulunan teknolojik ürünleri 20-23 Nisan arasında kaldıran Mediamarkt, bu alanı çocukların geleneksel oyunları oynayabilecekleri özgün bir oyun alanına çevirecek.

Oyun alanında 20 Nisan'dan itibaren 4 gün boyunca çocuklara, misket, beştaş, seksek, XOX, topaç gibi nostaljik oyunları oynama fırsatı sunulacak.

MediaMarkt, dört gün boyunca çocuklara nostaljik sokak oyunlarını oynama fırsatı sağlarken geleneksel oyun kültürünü öğretmeyi de amaçlıyor.