Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Yayın: 11.05.2015 09:54
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te çocuk parkında kalbi duran 13 yaşındaki Oktay Duru, hava ambulansıyla sevk edildiği Ankara’da hayatını kaybetti.

Esentepe Mahallesi Doğantepe Parkı’nda 27 Nisan’da 13 yaşındaki Oktay Duru, bir anda yere yığılarak kalp krizi geçirmişti. Yoldan geçen bir vatandaşın yardımına koştuğu çocuk, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı KBÜ Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alınmıştı. Burada yapılan tetkiklerde hipertrofik kardiyomiyopati (kalp büyümesi) olduğu tespit edilmesi üzerine Duru, Sağlık Bakanlığı’na ait 112 hava ambulansı ile Ankara Dr. Sami Ulus Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti.

12 gündür Dr. Sami Ulus Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Oktay Duru, dün hayatını kaybetti. Cenazesi Ankara’dan Karabük’e getirilen Oktay Duru için Kurtuluş Mahallesi camiinde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Baba İsmail Duru ayakta durmakta güçlük çekerken, 2005 yılında da aynı şekilde kız çocuğunu kaybettiği öğrenildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.