Yeni eğitim öğretim yılına hazır hale gelecek

Yeni eğitim öğretim yılına hazır hale gelecek

Yayın: 26.03.2023 15:00
Paylaş:
A+ A-
Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,” Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisemizin güçlendirme çalışmalarını hızlı bir şekilde bitirerek inşallah 2023-2024 eğitim-öğretim dönemine hazır hale getireceğiz” dedi

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş güçlendirme çalışması devam eden ve Safranbolu Sultantepe İmam Hatip Ortaokulu’na geçici olarak taşınan Safranbolu Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci, öğretmen, öğrenci ve velileri ile bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında ilk olarak okul idarecilerinden okulun eğitim-öğretim ve fiziki durumu hakkında bilgiler alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş daha sonra derslikleri gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Öğrencilere akademik alan ile birlikte sosyal kültürel ve sportif alanda da kendilerini geliştirmelerini, kitap okumayı ihmal etmemelerini tavsiye ederek başarı temennisinde bulundu.

Ziyaret kapsamında öğretmenler ile de bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisemizde güçlendirme çalışmasının başlaması sebebiyle bir süre öğretmen ve öğrencilerimizi Safranbolu Sultantepe İmam Hatip Ortaokulu’nda ağırlayacağız. Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisemizin güçlendirme çalışmalarını hızlı bir şekilde bitirerek inşallah 2023-2024 eğitim-öğretim dönemine hazır hale getireceğiz. Güçlendirme ihtiyacı bulunan ve yıkılması kararı verilen okullarımızda taviz vermedik. Olur’larımızı hızlı bir şekilde alarak hemen faaliyete geçtik. Yıkılan okullarımızın yerine daha modern ve kaliteli okullar yapmaya başladık. Güçlendirme çalışması tamamlanan okullarımızda ise okullarımızın bakım onarım ve tadilatlarını tamamladık. İki okulumuzun güçlendirme çalışmalarını tamamladık. İnşallah güçlendirme çalışması devam eden okullarımızı da en kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Okul inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İlimiz genelindeki okullarımızı sürekli takip ediyoruz. Bakım, onarım ve tadilat çalışmaları tüm kurumlarımızda planlandığı şekilde devam etmektedir. Okul ziyaretlerimizde okullarımızın genel olarak iyi durumda olduğunu gözlemliyoruz. Okullarımız daha güçlü, daha kaliteli ve değişen şartlara uyumlu hale dönüşmektedir.” ifadelerine yer verdi.(Sadık Arslan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gazze Şeridi’nde 34 bin 183 kişi hayatını kaybetti

Yayın: 23.04.2024 10:50
Paylaş:
A+ A-

İsrail ordusunun 200 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde can kaybı son 24 saatte 32 artarak 34 bin 183’e yükseldi.

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne 200 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.

İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda 32 Filistinlinin daha hayatını kaybettiği, 59 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 34 bin 183’e, yaralı sayısının da 77 bin 143’e yükseldiği kaydedildi.

Gazze’de son 10 günde öldürülenlerin sayısının ise 469 olduğu ifade edildi.

Açıklamada ayrıca hâlâ enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğu ancak İsrail askerlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı yinelendi. (AA)