Yenice Komitesinden Açıklama

Yenice Komitesinden Açıklama

Yayın: 02.01.2017 23:36
Paylaş:
A+ A-

Yenice İlçesinde bulunan sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının yöneticilerinden oluşturulan “ Ormanlarımız Çöplük Olmasın” komitesi Karabük Milletvekili M.Ali Şahin’in kendilerini “gezici” olarak ilan etmesine yanıt verdi.

Komite adına yapılan açıklamada, “ İlimizin siyaset büyüğü olarak lanse edilen ve bizim de saygı duyduğumuz Sayın M.Ali Şahin’e bizleri “gezici” ithamında bulunmasını yakıştıramadık. İlimizin siyaset büyüğü olarak lanse edilen sayın M.Ali Şahin adına Orman İşletmesi’ne davet edildik. Bizler, lokal bölümünde görüşmeyi beklerken sayın M.Ali Şahin sinema salonunda partililerine karşı konuşurken bizleri “ gezici” diye nitelendirdiğini bilahare sonra öğrendik.
Bunu bizim yüzümüze karşı söyleyebilmiş olsaydı belki anlayışla karşılardık ve anında yanıtını verirdik.

umhurbaşkanlığına vekalet etmiş, TBMM Başkanlığı ve bakanlık yapmış bir kişinin partililerine karşı hamaset yüklü konuşurken bir taşra politikacısı ağzını kullanmasını yadırgadık ve kendisine yakıştıramadık.

Hiçbir siyasi yönü olmayan ve tamamen Yenice’nin neredeyse tamamını temsil edenlere karşı böyle bir dilin kullanılması abesle iştigaldir.

Biz toprağımızı savunuyoruz. Biz gelecek kuşakları savunuyoruz ve Yenice’ye burayı çöplük olarak layık görenlere “Madem bu tesis zararsız ve yararlı, neden başka bir coğrafyada kurulmuyor” sorusunu soruyoruz.

Halkımıza saygılarımızla, duyururuz denildi.

2 kişi görüş bildirdi

  1. sinasi özçelebi

    yenice bunu hak etmiyor bizler gerekirse her zaman beraber hareket edebiliriz artık bunu görmeliler

  2. şinasi özçelebi

    yenicenin muhteşem ormanlarını yok etmelerine izin vermemek için yeniceliler olarak hiç bir ayrım gözetmeksizin hep beraber mucalde etmeliyiz

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TOGÜ’de tekerlekli sandalye almak için 180 bin plastik kapak toplandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Artova Meslek Yüksekokulu (MYO) İletişim Kulübü üyesi İbrahim Şenyerli ve Hasan Can Kazi'nin başlattıkları mavi kapak toplama kampanyası kapsamında 180 bin plastik kapak toplandığı bildirildi.

İletişim Kulübü üyelerinin katkılarıyla sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlatılan kampanyada toplanan plastik kapakların karşılığında tekerlekli sandalye alınarak, engellilere ulaştırılması hedefleniyor.

İletişim Kulübü üyesi İş Sağlığı ve Güvenliği 2. sınıf öğrencisi İbrahim Şenyerli, engelliler için kapak toplama kampanyası başlattıklarını belirterek, “180 bin kapağa ulaştık. 200 bin kapakta 1 tekerlekli sandalye alabiliyoruz. Ne kadar çok kapak toplarsak, o kadar çok arkadaşımızın hayatını kolaylaştırmış oluruz. Bu konuda herkesin hassasiyet göstermesini ve sosyal sorumluluk projesine destek olmasını bekliyorum.” dedi.