Karabük’te soba zehirlenmesi : 2 ölü

Karabük’te soba zehirlenmesi : 2 ölü

Yayın: 20.02.2017 23:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Sipahiler köyünde sobadan sızan karbonmonoksid gazını fark edemeyen yaşlı çift namaz kıldıkları sırada seccadede can verdi.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Sipahiler köyünde meydana gelen olayda Osman (85) ve Ayşe (82) Çerçen çiftinden haber alamayan çocukları eve geldiklerinde anne ve babalarının odada yerde seccade üzerinde hareketsiz olarak buldu. Bunun üzerine durumun 112 ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin incelemesinde yaşlı çiftin hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin evde yaptıkları incelemede yaşlı çiftin dün akşam yatsı namazını kıldıkları sırada odada bulunan sobadan sızan karbonmonoksid gazından zehirlendiği tespit etti.

İnceleme sonrası yaşlı çiftin cesetleri daha sonra otopsi yapılmak üzere 112 ambulansı ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.