Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’nde tarihi gün

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’nde tarihi gün

Yayın: 11.07.2023 14:07
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinin Altyapı inşaası ihalesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğününde yapılan ihale ile tamamlandı ve inşaatı yapacak firma belirlendi.

Vali Gürel, “Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinin Karabükümüze, Eskipazarımıza, Ülkemize ve Sanayicimize hayırlı olsun” dedi. Vali Gürel “Ayrıca Eskipazar OSB’yi baştan beri destekleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye, Sanayi ve Teknoloji Bakanlarımıza, Genel Müdürlerimize, Bakanlık Bürokratlarına, Milletvekillerimize, İl Öze İdaresi yönetici ve çalışanlarına, Karabük TSO yönetimine, Eskipazar Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza, arazilerini OSB’ye veren vatandaşlarımıza, OSB Bölge Müdürümüze ve çalışan arkadaşlarıma, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Terme’de yapılması planlanan projeler incelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Terme ilçesinde yapılması planlanan projelerle ilgili inceleme gerçekleştirildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Terme ilçesini ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yapılması planlanan projelerle alakalı bir dizi incelemelerde bulunulduğunu belirterek, “İlçemiz için çok büyük hayallerimiz var. İlçemizi hak ettiği yere getirmek, projelerimizi bir bir hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız.” ifadesini kullandı.