Papara, uygulama içi “sohbet” özelliğini duyurdu

Papara, uygulama içi “sohbet” özelliğini duyurdu

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 03.10.2023 08:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Finansal teknoloji şirketi Papara, uygulama içi sohbet özelliğini yayına aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya nazaran, para gönderme ve para isteme tecrübesinde açıklama ve GIF ekleme özellikleri sunan Papara, bu özelliğin kullanıcılar tarafından küçük meblağların karşılıklı transferiyle sohbet emeliyle kullanıldığını fark etti.

Her ay 200 binden fazla kullanıcının, küçük meblağları iletileşmek için birbirlerine transfer ettiklerini keşfeden Papara, kullanıcıların uygulama içi sohbet tecrübesi talep ettiklerine yönelik içgörüden yola çıkarak geliştirdiği bilhassa, kullanıcıların alışık olduğu iletileşme tecrübesini uygulamaya taşıdı.

Papara'nın uygulama içi yayına aldığı “sohbet” özelliği sayesinde kullanıcılar, alıştıkları iletileşme tecrübesiyle, telefon rehberlerinde kayıtlı olan Papara kullanıcılarıyla sohbet edebilecek. Bildiri alıntılama, söz bırakma üzere alışılmış iletileşme tecrübelerini finansal süreçlerle buluşturan Papara, bu sayede kullanıcıların arkadaşlarıyla, aile üyeleriyle yahut yakınlarıyla olan finansal süreçlerinin bir sohbet arayüzü üzerinden kolaylıkla takip edilebilmesini de sağlıyor. İlerleyen devirde Papara kullanıcıları, İkram Kartı gönderme, harcama bölüştürme üzere öbür Papara süreçlerini de “Sohbet” arayüzü üzerinde gerçekleştirebilecek.

– Papara “süper uygulama” olmaya adım adım yaklaşıyor

Para transferi, ödemeler, birikim üzere odaklarda 2016'dan bu yana eserler sunan, 2022'de sigorta aracılığı alanında bir şirket kurarak kullanıcılarını süratli, kolay, hesaplı ve keyifli sigorta tecrübeleriyle buluşturan PaPara, kısa mühlet evvel Yurt Dışı Para Transferi ve Değerli Maden Hesabı üzere eserlerini devreye almıştı.

Uygulama içindeki “Sohbet” özelliğiyle finansal üstün uygulama olmaya bir adım daha yaklaşan şirket, eser ve hizmet setini daima geliştirerek kullanıcıların tüm finansal gereksinimlerine cevap bulabilecekleri bir dünya vaat ediyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

INVAMED Başkanı Dinç’ten 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – INVAMED Başkanı Raşit Dinç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Dinç, mesajında, INVAMED ailesi olarak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı minnet, gurur ve geleceğe olan inançlarıyla kutladıklarını belirtti.

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 105 yıl önce, milletin birliği, beraberliği ve bağımsızlığı uğruna vereceği mücadeleyi başlatmak için Samsun'a çıktığını aktaran Dinç, “INVAMED olarak, Atatürk'ün, 'Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.' sözünü parola alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Dinç, o günlerde memleketin her bölgesinin işgal altında olduğunu belirterek, mesajında şunları kaydetti:

“Milleti ayağa kaldırmak ve sömürgecileri topraklarımızdan kovmak için Samsun gemisine binenlerin büyük bir cesareti, kararlılığı ve inancı vardı. Samsun'da işaret fişeğini yakarak başlayan, İzmir'de düşmanı denize dökmeye ve oradan da Cumhuriyet'in ilanına kadar giden uzun yol bizlere anlamlı bir miras bırakmıştır. Bugün 19 Mayıs'ın 105. yılında INVAMED ailesi olarak bu inanç ve kararlılık ile ülkemiz için çalışıyoruz.

'Üreten Bir Gelecek' vizyonuyla sürdürülebilir kalkınmanın anahtarı olan bilim, teknoloji ve inovasyona sağlık için yatırım yaparak, Türkiye'yi daha müreffeh yarınlara taşıma kararlılığı içindeyiz. Dün Samsun'a adım atılırken bilim yol gösteriyordu. Bugün de yolumuzu bilim aydınlatıyor. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yıl dönümünü kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetimiz uğruna mücadele eden herkesi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.”