AXA Sigorta, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile “Değerler Ortaklığı”na imza attı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.10.2023 04:36
A+ A-

İSTANBUL (AA) – AXA Sigorta, “insanlığın gelişmesi adına insanlar için değerli olanı korumak” amacıyla Türk sporunu desteklemeye devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, AXA Sigorta, “değerli olanı korumak” misyonunun bir parçası olarak, spora sağladığı desteği Hüseyin Eroğlu ile imzaladığı sponsorluk anlaşması ile sürdürüyor.

AXA Sigorta ile Hüseyin Eroğlu'nun değerler ortaklığı, AXA Sigorta Genel Müdürlük binasında üst düzey yöneticilerin katılımıyla düzenlenen imza töreni ile resmiyet kazandı.

– “Her alandan beslenmek bizim için çok kıymetli”

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen AXA Sigorta Üst Yöneticisi (CEO) Yavuz Ölken, Hüseyin Eroğlu'nu son 5 yıldır yakından takip ettiklerini, bugünün kendileri için çok anlamlı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Hüseyin Eroğlu'nun sporcu kimliğini profesyonel iş dünyamızda nasıl değerlendirebiliriz diye düşündük ve gördük ki kendisinin bize katacağı çok şey var. Takım oyunu oynamak yalnızca sporda değil, iş hayatında, hatta hayatın her alanında çok önemli. Hüseyin Hoca, takım oyununun nasıl oynanacağını hem Türk spor camiasına hem de ekibimize gösterecek çok güzel bir örnek. Zorluklarla nasıl mücadele edilir, geleceğe umutla nasıl bakılır, geleceğe umutla bakmak için nasıl yatırım yapılır konularını spor perspektifinden iş dünyasına aktarmayı amaçlıyoruz. Sürdürülebilir gelişim ve büyüme yolculuğumuzda her alandan beslenmek bizim için çok kıymetli. Hüseyin Eroğlu'nun hem çalışma arkadaşlarımıza hem de acentelerimize deneyimleriyle katkı sağlayacağına gönülden inanıyorum.”

Hüseyin Eroğlu da AXA Sigorta'nın kendisinde çok özel bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, “Sanırım Türkiye'de çok uzun yıllar sonra ilk kez bir kurum ile teknik direktör arasında böyle bir imza atılıyor. Her zaman ilkleri yapan AXA Sigorta benim için çok özel bir yere sahip. AXA Sigorta'nın değerleri ile benim futbola, hayata, aileme ve geleceğe bakış açım birebir uyumlu. Bizim için değerli olan her şeyi korumaya ve bunu sürdürülebilir hale getirmeye ihtiyacımız var. Birlikte örnek bir hikaye yazacağımıza inanıyor, AXA Sigorta'ya, AXA Sigorta CEO'su Yavuz Ölken'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Verilen bilgiye göre, başarılı teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yapılan anlaşmanın bir sponsorluktan daha fazlası olduğu, imzalanan sözleşmenin bir “Değerler Ortaklığı” olarak değerlendirilmesi gerektiği aktarılıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Etimesgut Belediyesince 5 sahipsiz köpek eğitilerek bekçi köpeği yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.09.2024 04:52
A+ A-

ANKARA (AA) – Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun, “eğitimleri tamamlanan 5 sahipsiz köpeği, bekçi olarak görevlendirildiği” bildirildi.

Etimesgut Belediyesinden yapılan açıklamada, “Beşikçioğlu'nun, eğitimleri tamamlanan sahipsiz köpeklerden beşinin belediye bünyesinde bekçi olarak atamasını gerçekleştirdiği” belirtildi.

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen Beşikçioğlu, köpeklere öncelikle itaat eğitimi verdiklerini, temel eğitimleri tamamlandıktan sonra vatandaşların sahiplenmeleri için gerekli imkanları sağladıklarını ifade etti.

Beşikçioğlu, bazı köpekleri de park bahçelerin deposu, makine parkı gibi alanlarda bekçi köpeği olarak değerlendireceklerini belirterek, belediye barınağının 300 hayvana ev sahipliği yapabilecek kapasitede olduğunu, şu an 80-83 köpeğin bulunduğunu anlattı.

Sayının arttığını bildiren Erdal Beşikçioğlu, “Ama uygulamaya geçirdiğimiz projemiz de sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Hepsinin burada özgürce dolaşabilecekleri bir alan mevcut. Burada temel itaat eğitimleri ve arama kurtarma eğitimleri verilmektedir. Sistem şimdilik işliyor, sabah saatlerinde de kreşlerimize görevlendirmeleri yaptık.” bilgisini paylaştı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331