Perşembe Pazarı Esnafı Mutlu

Halil Kızılyer
Yayın: 14.04.2017 14:12
A+ A-

Safranbolu Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen, üzeride kapatılarak çok daha modern bir görünüme kavuşan Perşembe Pazarında esnaf halinden memnun.

Safranbolu’nun en büyük halk pazarı olan Perşembe Pazarı yeni hali ile esnafın olduğu kadar vatandaşların da beğenisini kazanırken alış verişe gelen vatandaşlar gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı Başkan Aksoy ve ekibine teşekkür ediyoruz şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

Yine Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un talimatı ile Pazar kurulan Perşembe günleri dualar edilerek güne başlanacak.

13 Nisan 2017 Perşembe günü ( bugün ) gerçekleştirilen sabah duasına Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un yanı sıra İlçe Müftüsü Hasan Güneş, Başkan Yardımcıları Kamil Temel ve Hüseyin Bilicioğlu, Pazar Yeri esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Dua sonrası bir açıklama yapan Başkan Aksoy, esnafın ve vatandaşların yeni alandan memnun olduklarını ve kendilerine de bunun yansımalarının geldiğini söyledi.

Pazar esnafımızın ve vatandaşlarımızın daha refah bir ortamda alış verişlerini yapabilmeleri için böyle bir çalışmayı gerçekleştirdik şeklinde konuşmasını sürdüren Başkan Aksoy; “Pazar alanını ikiye böldük. Neden ise ağaçları kesmek istemeyişimizdir. Köylü pazarımız geleneksel Safranbolu stilinde yapıldı. Yani kısacası Safranbolu’muz için çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız her daim daha yaşanılır ve vatandaşlarımızın memnuniyeti. Yine inşallah her Pazartesi sabahı sanayi esnafımız ile yaptığımız gibi Perşembe Pazarı esnafımız ile de güne dualarla başlayacağız. Ben Pazar alanımızın yeniden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Merzifon’da Gaziler Günü dolayısıyla vatandaşlara helva ikram edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.09.2024 04:07
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya’nın Merzifon ilçesinde Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşlara helva dağıtıldı.

Merzifon İlçe Müftülüğü tarafından Kara Mustafa Paşa Camisi'nde düzenlenen mevlit programının ardından Aşevi Müdürlüğünce vatandaşlara helva ikramında bulunuldu.

Etkinliğe Kaymakam Ahmet Karaaslan, Belediye Başkan Yardımcısı Tuncer Basmacı, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Karaaslan, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali uğruna canlarını ortaya koyan şehitlere ve gazilere minnet borçlu olduklarını belirtti.

Her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduklarını vurgulayan Karaaslan, “Gaziler Günü, özgürlük ve bağımsızlık uğruna mücadele eden, bizlere bu toprakları emanet eden şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıklarını hatırlamak için önemli bir fırsattır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru için canlarını feda eden kahraman şehit ve gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Karaaslan, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini sözlerine ekledi.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331