CHP Karabük Milletvekili Akay, kentteki gazetecilerle buluştu

CHP Karabük Milletvekili Akay, kentteki gazetecilerle buluştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.01.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Milletvekili Akay, Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kentte görev yapan basın emekçilerinin gününü kutladı.

Gazetecilerin gecesini gündüzüne katarak çalıştığını belirten Akay, kamuoyunun bilgilenme hakkının basın mensupları vasıtasıyla yerine getirildiğini ifade etti.

Toplantıya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, İl Genel Meclis Üyesi Nuri Kırımlı, ilçe başkanları, belediye başkan adayları da katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da Gençlik Yürüyüşü düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü düzenlendi.

İstasyon Köprüsü'nde bir araya gelen, CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, Yavuz Selim Meydanı'na kadar, ellerinde bayraklarla yürüdü.

Burada düzenlenen konsere katılan ve oyunlar oynayan vatandaşlar, gerçekleştirilen etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı.

Sevindi, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların katılımıyla güzel bir yürüyüş düzenlediklerini söyledi.

Gençlik Yürüyüşü'nün çok güzel bir ortamda geçtiğini dile getiren Sevindi, “Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a gelişinden sonra Amasya çok kıymetli. Bugün 19 Mayıs'ı Amasya'da kutluyoruz, bu yıl da coşkuyla kutluyoruz. İnşallah, nice yüzyılları olsun Cumhuriyetimizin, Türkiye'nin diyorum. Amasya'nın Milli Mücadele'deki önemine yakışır etkinlikler düzenliyoruz.” diye konuştu.