Başkan Sözen‘e Ova Köyleri Komite Derneğinden ziyaret

Başkan Sözen‘e Ova Köyleri Komite Derneğinden ziyaret

Yayın: 06.03.2024 11:06
Paylaş:
A+ A-

Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’e Ova Köyleri Komite Dernek Başkanı Durmuş Eren Başkanlığında Ova Köyleri Dernek Başkanlarından oluşan heyet ziyarette bulundu.

Ova Köyleri Komite Dernek Başkanı Durmuş Eren Başkanlığında Ova Köyleri Dernek Başkanlarından oluşan heyet İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’e ziyarette bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Ova Köyleri Komite Dernek Başkanı Durmuş Eren” Tüm köylerimizde, köy yollarımızda sizlerin çalışmalarını görüyoruz. Köylerimize yapılan hizmetler için köy sakinlerimiz ve şahsım adına teşekkür ederim. Bu vesileyle 27 Ağustos tarihinde düzenlediğimiz bir etkinliğimiz var. Yapmış olduğunuz hizmetleri yerinde görün diye sizi ziyaret ettik. İnşallah etkinliğimizde aramızda görmek isteriz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sözen; Bizleri ziyaretinizde tek bir köyü konuşmuyoruz bölgeyi, bölgede yapılabilecekleri konuşuyoruz. Bunlar bizim için çok önemli. Yapılan hizmetlerden mutlu olduğunuzu gördükçe bizde ziyadesiyle memnun oluyoruz. Bundan sonra da artan yatırımlarımızla beraber daha fazla ihtiyaçların ve eksiklerin üzerine giderek bu problemlerin tamamını çözmüş olacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da 19 Mayıs Coşkusu: Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Yayın: 20.05.2024 12:03
Paylaş:
A+ A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Safranbolu’da coşkuyla kutlandı. Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, ilçe protokolü, öğrenciler ve ailelerin katılımıyla Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Tören, sabah saatlerinde büyük bir katılımla başladı. Kaymakam Şaban Arda Yazıcı ve beraberindeki protokol üyeleri, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törene katılan öğrenciler ve aileler, ellerinde bayraklar ve Atatürk posterleriyle alana renk kattı.

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törene katılan öğrenciler ise günün anlam ve önemine dair şiirler okudu. Tören, halkın yoğun katılımı ve coşkulu anlarıyla sona erdi.