TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Alpboğa’dan Vali Yavuz’a ziyaret

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Alpboğa’dan Vali Yavuz’a ziyaret

Yayın: 09.03.2024 12:34
Paylaş:
A+ A-

Karabük  Valisi  Mustafa Yavuz 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkanı Nuray Alpboğa ve yönetim kurulu üyeleri Prof.Dr.Anıl Ertok, Neşe Karadayı, Dilek Akkaya, Büşra Ulusoy Çorbacı, Mimar Esma Ünal’ı makamında kabul etti.

Ziyarette Vali Mustafa Yavuz “Kadınlarımız, ailemizin temeltaşı, toplumumuzun en değerli üyeleridir. Hayatın her alanında aktif rol alarak ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunuyorlar. Eğitimden sanata, ekonomiden siyasete kadar her alanda başarılarıyla bizleri gururlandırıyorlar. Kadın girişimcilerimiz, ekomimizin önemli bir gücü olarak yenilikçi fikirleri ve projeleriyle ülkemize değer katıyorlar. Kendilerine her zaman destek olmaya hazırız.” şeklinde konuştu.

Ziyaretleri için Nuray Alpboğa ve beraberindekilere teşekkür eden Vali Mustafa Yavuz; çalışmalarında başarılar diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Leapmotor International’daki yetki süreci tamamlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 08:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Stellantis, Leapmotor International'daki yetki sürecinin tamamlandığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Stellantis, Leapmotor ile gerekli tüm yetkileri tamamladığını ve yüzde 51/49 hisseyle Stellantis liderliğinde ortak girişim olan Leapmotor International'ın kuruluşunun gerçekleştiğini açıkladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Stellantis Üst Yöneticisi (CEO) Carlos Tavares, kullanıcılara beklentilerin ötesinde rekabetçi ve teknoloji odaklı elektrikli otomobiller sunabileceklerini belirterek, “Leapmotor International'ın kurulması, dünya genelindeki önemli pazarlarda, Çinli markalarla rekabet edecek ileri teknoloji ürünü batarya elektrikli otomobil modelleriyle küresel ısınma sorununun çözümüne yardımcı olma noktasında geleceğe dönük atılmış önemli bir adım.” değerlendirmesinde bulundu.

Tavares, Leapmotor'un büyümesini desteklemek ve ortaklar için değer yaratmak üzere satış kanallarını artırmak için Tianshu Xin liderliğinde güçlü bir ticari ve endüstriyel strateji oluşturduklarını kaydetti.

Leapmotor Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Jiangming Zhu da Leapmotor ve Stellantis arasındaki ortaklığın, Çin'in akıllı elektrikli otomobil endüstrisinin küresel entegrasyonunda yeni bir sayfa açacağını ifade etti.

Ortaklığın iki şirket için de üst düzey verimlilik sağlayacağını belirten Zhu, “Leapmotor'un ileri teknolojileri ve ürünleri ile Stellantis'in denizaşırı kanallar, hizmetler ve pazarlama alanlarındaki desteğinden yararlanarak, tüm dünyadaki kullanıcıların Leapmotor ürünlerinin üstün niteliklerini ve sürüş özelliklerini deneyimlemelerini umuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Leapmotor International, Eylül 2024 itibarıyla Fransa, İtalya, Almanya, Hollanda, İspanya, Portekiz, Belçika, Yunanistan ve Romanya olmak üzere Avrupa'da faaliyete geçecek. Şirket, yıl sonuna kadar 200 satış noktasına ulaşacak.

Dördüncü çeyrekten itibaren de Hindistan ve Asya Pasifik, Güney Amerika, Orta Doğu ve Afrika'da genişlemeyi planlayan şirket, bu kapsamda ilk olarak T03 ve C10 modelleri piyasaya sürülecek ve gelecek üç yıl içinde her yıl en az bir yeni model tanıtacak.

A segmentinde yer alan T03 modeli, B segmenti seviyesindeki iç hacmi ve 265 kilometre WLTP menziliyle kentsel kullanımda öne çıkıyor.

C10 ise 420 kilometre WLTP menzili ve E-NCAP'tan aldığı 5 yıldız ile dikkati çekiyor. Model, tam donanımlı ve aile odaklı bir D segmenti model olarak öne çıkıyor.