AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Yaptı

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Yaptı

Yayın: 27.03.2024 13:51
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, iftar programında vatandaşlarla buluştu.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarını sürdüren Çetinkaya, Üniversite Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda düzenlenen iftar programında Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Ezanın okunmasıyla vatandaşlarla orucunu açan Çetinkaya, kendisine gönülden destek veren hemşehrilerine teşekkür etti.

Çetinkaya, birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni ederek, “Hemşehrilerimizin inancı, güveni ve teveccühleriyle Karabük’ümüzün altın çağını el ele vererek, hep birlikte başlatmaya çok az kaldı. Karabük için değişim vakti. 5 yıl boyunca yazacağımız büyük başarı hikayesini, Karabük’ümüzün her yerine taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da “Mankurt” adlı oyun sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Azerbaycan Devlet Pandomim Tiyatrosu, “Mankurt” adlı oyunu Trabzon'da sahneledi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce düzenlenen “24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali” kapsamında, Türk dünyasının ünlü yazarı Cengiz Aytmatov tarafından yazılan oyun, Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ceyhun Dadaşov'un yönettiği tek perdelik oyunda, Nargilıe Qaribova, Behruz Ahmedli, Sabina Hacıyeva, Elnur İsmayılov, Nurlan Rüstemov, Ali Alizade, Solmaz Bedelova, Sabire Hasanova, Cavad Nuriyev, Nurida Musabeyli, Elxan Şahaliyev, Ramiz Ismayılov ve Natella Bedelova rol alıyor.

Büyük beğeni toplayan oyunda, “Gün olur asra bedel” adlı eserde geçen “mankurtlaştırma”dan esinleniliyor.

Öte yandan 2 Mayıs'ta başlayan ve 15 Mayıs'ta sona erecek festival kapsamında yarın, Azerbaycan Devlet Pandomim Tiyatrosu “Mankurt” ve Van Devlet Tiyatrosu'nun “Şifreli Köpek” oyunları sahnelenecek.