CHP Merkez İlçe Başkanı Yavuz’dan 3 Nisan mesajı

CHP Merkez İlçe Başkanı Yavuz’dan 3 Nisan mesajı

Yayın: 03.04.2024 11:32
Paylaş:
A+ A-

CHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Ali yavuz 3 Nisan Karabük’ün kuruluşunun 87. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında emek ve alın teri vurgusu Başkan Yavuz şöyle seslendi; “Gün bugün gün emek günü gün ekmek günü

Gün anlayabilme günü gün alin teri günü

Gün MİNNET günü

Binlerce emekçi çalıştı didindi çocuk okuttu emekli oldu binlerce esnaf ayakta durdu farkındayız

3 Nisan kutlu olsun mutlu olsun

Başta MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve İSMET İNÖNÜ olmak üzere emeği gecen herkese minnet borcumuz var duacıyız

Demir çelik olmasa ilimiz maliyesine 3 memurun yeterli olacağının farkındayız bizi ilimizi köy olmaktan kurtaranların da farkındayız

İŞİMİZ GÜCÜMÜZ O ZAMANDA KARABÜKTÜ BUGÜNDE AYNISI

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havza’da “Eco-Detectives” projesi çalışmaları devam ediyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Havza'da eTwinning projeleri kapsamında hazırlanarak hayata geçirilen ve ilçede iki okulun ortak olduğu “Eco-Detectives” projesi kapsamında öğrenciler Havza Orman İşletme Şefliğini ziyaret ettiler.

Türkiye, İtalya, Gürcistan ve Romanya'dan 19 okulun ortaklaşa yürüttüğü ve öğrencilere doğa, orman, çevre sevgisi ve geri dönüşüm bilinci aşılamak adına yürütülen “Eco-Detectives” projesi kapsamında iki okulun proje ekipleri Havza Orman İşletme Şefliğini ziyaret ederek Havza Orman İşletme Şefi Rıdvan Mutlu ile görüştü.

Mutlu, proje ekibine Orman İşletme şefliklerinin görevleri, fidan, ağaç türleri, ormanların muhafazası ve ormanların dünya için önemi hakkında bilgiler verdi.

Havza Orman İşletme Şefi Rıdvan Mutlu doğanın ve ormanın korunmasının gelecek için önemli olduğunu belirterek, “Çocuklarımızın bu yaşlarda bilinçlenmesi geleceğe daha umutla bakmamızı sağlıyor. Ormanlar sadece ağaçlardan ibaret alanlar olmadığı gibi yaşamımız için ayrıca bir öneme sahiptir. Doğaya ve ormanlara hep birlikte sahip çıkmalıyız.” dedi.

Vakıfbank Atatürk Ortaokulu Öğretmeni, Proje Koordinatörü Nevin Küçükenez ise AA muhabirine, projenin 10 yabancı, 9 Türk ortakla yürütüldüğünü belirterek, “Türkiye, İtalya, Gürcistan ve Romanya’dan 19 okulun ortaklaşa yürüttüğü projemiz ile öğrencilerimize doğa sevgisi aşılamak asıl amacımız.” dedi.

Rehber öğretmen Özlem Ekici Kızılırmak ise, proje kapsamında 5. sınıf öğrencilerinden kurduğu ekiple “Eco-Detectives” projesi kapsamında faaliyetlerde bulunduklarını belirterek, “Yaklaşık 3 ay sürecek olan bu projede ağaç türleri, ağaçlandırma, iklim konularının yanı sıra geri dönüşüm, kompost gibi konularda öğrencilerimize paydaşlarımızla eğitimler ve faaliyetler düzenlemekteyiz.” diye konuştu.