Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin Kadir Gecesi Mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin Kadir Gecesi Mesajı

Yayın: 05.04.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Köse, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bu gece dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, tutulan oruçların, edilen duaların kabul olduğu, hayrın iyilikle buluştuğu, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi.

Sema kapılarının açıldığı ve tan yeri ağarıncaya kadar esenlikle dolu olan bu kutlu gece de; Yüce Allah’ın izniyle melekler dua ve af için açılan her ele yetiştir, yapılan her iyiliğin hesabını tutarmış.

Tüm İslam alemi için bu kadar önemli ve kutsal olan mübarek Kadir Gecesi’nde önce kendimize ve sevdiklerimize, sonra da hayra ve yardıma ihtiyacı olan tüm insanlık için dua edelim.

Hastalıkla, yoksullukla, sevgisizlikle, vicdansızlıkla, açlıkla ve de canıyla mücadele eden çocuklara, kadınlara, yaşlılara, tüm insanlara ve de hayvanlara dua edelim. Edelim ki elimizim yetişmediklerine bu mübarek gecede nefesimiz yetişsin.

Gecelerin en hayırlısı olan Kadir Gecesi’nin mübarek, edilen tüm duaların kabul olmasını diliyorum.” (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te “Okuyorum Öğreniyorum” Seferberliği Başladı

Yayın: 17.05.2024 10:08
Paylaş:
A+ A-

Karabük, 17 Mayıs 2024 – Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un talimatlarıyla başlatılan “Eğitim Kenti Karabük” projesi kapsamında, “Okuyorum Öğreniyorum” etkinliği Merkez Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda hayata geçirildi. Etkinlik çerçevesinde öğrencilere, hayırsever iş adamları tarafından temin edilen kitaplar hediye edilerek il genelinde bir okuma seferberliği başlatıldı.

Vali Mustafa Yavuz ve İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın da katıldığı etkinlikte, Vali Yavuz derslikleri ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Vali Yavuz, öğrencilere akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirterek, kitap okumanın önemine değindi ve öğrencilere başarılar diledi.

Vali Yavuz ayrıca, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. Öğretmenlere görevlerinde başarılar dileyen Vali Yavuz, Valiliğin himayelerinde uygulamaya konulan “Eğitim Kenti Karabük” projesi kapsamında yapılan çalışmalardan dolayı öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

“Okuyorum Öğreniyorum” etkinliği, Karabük’te eğitim kalitesini yükseltmek ve okuma alışkanlığını artırmak amacıyla düzenlenen bir dizi faaliyet arasında yer alıyor. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin akademik başarılarını olumlu yönde etkilemesi bekleniyor. (Karabük Valiliği Bülteni)