Civa “Bize 6 ay 1 yıl müsaade edin”

Civa “Bize 6 ay 1 yıl müsaade edin”

Yayın: 15.04.2024 12:21
Paylaş:
A+ A-

31 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkanı seçilen Serkan Civa sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Başkan Civa, sahadaki görevlerini aksatmamak için hayırlı olsun ziyaretlerinin saat 14.00 ila 17.00 arasında yapılacak.

Civa “ Bize 6 ay 1 yıl müsaade edin”

Eskipazar’ın çiçeği burnunda belediye başkanı Serkan Civa, belediye başkanı seçildikten sonra kendisine en çok iş alımı konusunda gelenlerin olduğunu belirterek “ Belediye ye illaki alım yapacağız ama bize 6 ay bir yıl müsaade edin” dedi

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Eskipazar’da yapılacak işlerin çok olduğunu ve sahadaki görevlerinin aksamaması dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretlerinin 14.00 ile 17.00 arasında yapılmasını isteyen Başkan Civa “ “Allah razı olsun bizi desteklediniz, güvendiniz, bizi bu makama layık gördünüz. Biz de sizin için, memleket için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız ve inşallah yarından itibaren marşa basacağız. Yalnız sizlerden birkaç isteğim olacak. Yani kimse söylediğimi yanlış anlamasın, algılamasın. Bu memleketin acilen hizmete ihtiyacı var. Acilen yapılması gereken işler var. Bir acil eylem düzenledik, düzenliyoruz. Yani o anlamda sizden şöyle bir ricada bulunacağım. Ziyaret saatlerinizi, hayırlı olsun ziyaret saatlerinizi 2 ile 5 arası yaparsanız memnun olurum. Çünkü benim sahada olmam gereken yerler var, acil yapılması gereken işler var” dedi.

YAPILACAK İŞLER VAR

İlçede yapılacak işlerin olduğunu belirten Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa “Şehir içi düzenlemesi ve otopark sorunu. Terminal sorunu, sokak hayvanları yaşam alanı, millet bahçesi, aile çay bahçesi, kapalı halı saha, mahalle parkları, bakım ve onarım yapılanması, yenilenmesi ve ilçe tuvaletlerinin tekrardan elden geçmesi, düzenlenmesi. Biz nasip olursa bu saydıklarımı bu yaz tatilinin sonuna kadar yapmayı hedefliyoruz, planlıyoruz ve yaz sonunda bunları yaptıktan sonra da festival, konser ve güreş düzenlemek istiyoruz. Ondan sonra yaz tatilinin bitimine kışa girdiğimiz zaman bol bol çay da içeriz, kahve de içeriz, hep birlikte otururuz. Tekrar söylüyorum. Sizden ricam ziyaret saatlerinizi, hayırlı olsun saatlerinizi, saat 2 ile 5 arası yaparsanız memnun olurum. Çünkü benim sahada olmam lazım. Sahada yapılacak çok işimiz var. Benim koltukta oturacak maskem yok. Zaten hep söyledik, biz bu işe hizmet için geliyoruz. İnşallah sizin için daha iyi hizmetler yapacağız” diye konuştu.

“Bize 6 ay, 1 sene müsaade edin”

Bir diğer sorunun da belediyeye işçi alımı başvurusu olduğunu belirten Başkan Civa

“Bir sorunumuzu daha söyleyeyim. O da belediye işçi alımıyla alakalı. Şimdi herkes geliyor. Günde en az 20 kişi, ‘bizi belediyeye alın, bizi belediye işe alın.’ Yani gönül ister ki bütün ilçeyi belediyeye işe alalım. Fakat bu belediyenin bir mali yapısı var. Son dönemde zaten seçimden iki üç ay önce 20 tane eleman alınmış. Bunu herkes biliyor. Yani şu anda belediyenin geliri giderini karşılamadığı durumunda. Yani biz illa ki alım yapacağız. Fakat ilk altı ay, bir sene bize dokunmayın. Biz de hizmet edelim. Zamanla yapacağımız işler var. Hadrianopolis Antik Kenti yolu üzerine yöresel ürün pazarı yapacağız. Çay ocaklarımız olacak. Belediyeye ait kafeteryalarımız olacak, işletmelerimiz olacak. İnşallah oralara biz de eleman alımı yapacağız. Yani bu meyanda, bu denklemde biraz bize bir müsaade verin, biraz izin verin. Biz biraz şu memlekete bir hizmet edelim inşallah. Sizin için yapılan her şey daha iyi Eskipazar için. Anlayışınız için teşekkür ederim.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Turkcell 30. yılını iş ortaklarıyla kutladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.05.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, Turkcell'in sadece bir ses ve data operatörü olmadığını, aynı zamanda Türkiye'nin dijital dönüşümünün lokomotifi ve dönüştürücü gücü olduğunu belirtti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell, 30'uncu kuruluş yıl dönümünde iş ortaklarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bir araya geldi. “Bir Olmak Tek Olmak” temasıyla gerçekleştirilen etkinliğe, Turkcell'in 616 iş ortağı katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Koç, Turkcell'in iş ortaklarıyla 30 yıldır tek ve bir olarak hareket ettiğini belirtti.

Turkcell'in başarısının formülünün tek vücut olmak, birlikte aynı duyguları hissetmek ve aynı hedefe hep beraber koşmak olduğunu kaydeden Koç, en büyük kazançlarının mağazalarına gelen 41 milyon müşterisiyle 30 yıldır kurdukları gönül bağı olduğunun altını çizdi.

Ekosistemlerinde değerli şirketler barındırdıklarını paylaşan Koç, şu değerlendirmede bulundu:

“Turkcell bugün sadece bir ses ve data operatörü değil, aynı zamanda Türkiye'nin dijital dönüşümünün lokomotifi ve dönüştürücü gücü. Paycell, TV+, BiP, fizy, lifebox, GAME+, Turkcell Global Bilgi, Turkcell Superonline, veri merkezlerimiz, enerji santrallerimiz ve daha pek çok şirketimizle kişilere ve endüstrilere yenilikçi çözümler sunuyoruz.

Milyonlarca insan gibi yüzbinlerce şirket de Turkcell'in güçlü altyapısı ve teknolojisiyle çalışıyor. Teknolojinin olduğu her yerde Turkcell var, her şey Turkcell'le çalışıyor, Turkcell herkesle çalışıyor. Önümüzdeki dönemde yapay zeka teknolojileri, siber güvenlik, veri ve enerji alanlarında müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. En önemli hedefimiz Turkcell'den en az bir Turkcell daha çıkarmak. Bu hedefe de tüm paydaşlarımızla birlikte ulaşacağız. Türkiye'nin Turkcell'i olarak küresel rekabetin iddialı oyuncusu olmaya devam edeceğiz.”

Toplantının kapanış konuşmasında iş ortaklarına seslenen Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal da, gelecek yıllarda yapay zeka, nesnelerin interneti, akıllı ev, 5G/6G, kurumsal teknolojiler, data gücü, siber güvenlik ve yenilenebilir enerji gibi teknolojilerin daha çok yer alacağına dikkati çekti.

Özdal, Bugün nasıl su içip yemek yiyorsak, sosyal medyada dolaşıyorsak, yarının dünyasında da bir yapay zeka içerikli robotla sohbet etmek, evinizi başka bir kıtadan yönetmek yeni normal olacak. Biz Turkcell olarak yatırımlarımızı geleceğin teknolojilerine yapıyor ve iş ortaklarımızla birlikte takım olarak sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.