Emlak piyasası, ticari gayrimenkullerdeki talep artışıyla hareketleniyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 08:48
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, geçen yılki durağanlığın ardından gayrimenkul sektörünün bu yıl canlandığını, özellikle ticari emlak projelerinde hareketlilik gözlendiğini ifade etti.

Bilgiçler Yapı'dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Bilgiç, ticari gayrimenkullerin, konut piyasasına göre daha çok ilgi gördüğünü ve yatırımcılar için mali istikrar sağladığını vurguladı.

Yüksek kira getirisi ve lokasyon avantajı sunan ticari gayrimenkullerin, daha fazla rağbet gördüğünün altını çizen Bilgiç, şunları kaydetti:

“Yüksek kira getirisiyle birlikte, yatırımcısına mali istikrar sağlayan ticari gayrimenkuller, lokasyon avantajıyla birlikte, sağlam bir gelir kaynağı durumuna geldi. Enflasyonist ortamlarda güvenli liman olarak gösterilen ticari gayrimenkul yatırımları, artan talep karşısında gün geçtikçe daha değerli hale geliyor. Diğer finansal araçlara kıyasla düşük riskli yatırım olarak gösterilen ticari gayrimenkul yatırımları, hisse senetleri gibi dalgalanan piyasalara göre avantajlı durumda bulunuyor.”

Bilgiç, durağan geçen 2023'ün ardından 2024'ün ticari projelerindeki hareketlilikle başladığını aktararak, “AKTİM Çarşı Ofis projemizde önemli markalarla görüşmelerimiz sürüyor. Ticaretini hızlandırmak isteyen markalar, yeni ofis ve dükkan arayışlarını sürdürüyor. Yenilenme ihtiyacı ve İstanbul’un merkezine dönüş isteği, projemizde talebe neden oluyor. Müşteri deneyimine yönelik tasarlanan yapılar, hem yabancı yatırımcıyı ticaret için ülkemize yöneltecek hem de yerli yatırımcıların iştahını kabartacak.” değerlendirmesinde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da doğal gaz borusunda çıkan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 16:52
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Suluova ilçesinde doğal gaz borusunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Fatih Mahallesi'nde ekiplerin su arızasına müdahale ettiği sırada iş makinesinin doğal gaz borusuna zarar vermesi sonucu yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, büyümeden söndürüldü.

Yangınla ilgili ekipler inceleme başlattı.

Fatih Mahallesi Muhtarı Enes Apaydın, ekiplerin çok kısa sürede yangına müdahale ettiğini, olumsuz bir durum bulunmadığını belirterek, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

​​​​​​​

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331