Karabük’te sağanaktan etkilenen köy yolları ulaşıma açıldı

Karabük’te sağanaktan etkilenen köy yolları ulaşıma açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.05.2024 08:15
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'te sağanaktan etkilenen köy yolları ulaşıma açıldı.

İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, dün akşam saatlerinde sağanaktan etkilenen merkez ilçeye bağlı Şenler, Salmanlar, Demirciler ve Acıöz köylerinde ekiplerin başlattığı çalışmaları inceledi.

Demirciler-Salmanlar grup yolunda, Şenler ve Acıöz köylerinde toplam 9 noktada çalışma gerçekleştiren ekipler, daha sonra köy yollarını ulaşıma açtı.

Çalışmalara, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Okan Kirman, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Recep Yalçın ve saha amiri Sezgin Malkoç da katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da kaybolan çocuk zabıta ekiplerinin çalışması sonucu ailesine kavuştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kaybolan yabancı uyruklu çocuğu ailesine teslim etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ganita Sahil Parkı'nda devriye gezen Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, ailesini kaybeden yabancı uyruklu çocuk buldu.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, Körfez ülkelerinden Trabzon'a tatil için gelen bir kişinin panik halinde hareket ettiğini belirledi.

Ekipler çocuğu, ebeveyni olduğu anlaşılan bu kişiye teslim etti.

Açıklamada, devriye faaliyetlerinin aralıksız devam edeceği belirtilerek, “Şehrimizde yaşayan herkesin güven ve huzur içinde zaman geçirmesi için ekiplerimiz her zaman görev başında olacak. Vatandaşlarımız ve turistler, herhangi bir olumsuzluk yaşadıklarında bize başvurabilirler.” ifadelerine yer verildi.