Karabük’te motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya yansıdı

Karabük’te motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya yansıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 14.06.2024 20:45
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde çıtaları kucaklayan motosikletteki kasksız yolcu ile sürücünün tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bağlar Caddesi'nde plakasız motosikletle seyir halindeki sürücü ve arkasındaki kişi, boyları 3 metreyi bulan çıtaları kucaklayarak taşıdı.

Trafiği tehlikeye düşüren anlar, motosikletin arkasında seyreden araçtaki vatandaşın cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde plakasız motosikletin uzun çıtaları kucağında taşıyan yolcuyla beraber ilerlemesi yer alıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de şiddetli yağış etkili oluyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.06.2024 20:52
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış aralıklarla devam ediyor.

Pazar ilçesinin Başköy, Bucak, Akbucak, Kesikköprü, Ortaırmak, Subaşı, Ardeşen ilçesinin Yukarıdurak, Özgür, Kaçkar, Armağan, Doğanay, Akkaya, Fındıklı ilçesinin Yeniköy, Devran, Cennet, Doğanay, Çamlıhemşin ilçesinin Derecik ile Güneysu ilçesinin Ballıdere köylerinde şiddetli yağışa bağlı toprak kaymaları meydana geldi.

Hasar gören ve bir kısmı ulaşıma kapanan yollarda İl Özel İdare ekipleri, 21 iş makinesi ve 25 personelle çalışma yürütüyor.

Yağışın devam ettiği bölgede emniyet, jandarma, AFAD, AKUT ve UMKE ekipleri, yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale edebilmek için hazır bekletiliyor.

Yağışın aralıklı devam ettiği il genelinde bazı yollarda su birikintileri oluştu.