Bayburt’ta bayramlaşma programı düzenlendi

Bayburt’ta bayramlaşma programı düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.06.2024 04:37
Paylaş:
A+ A-

BAYBURT (AA) – Bayburt'ta Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Tuzcuzade Mahalle Odasında düzenlenen programda Vali Mustafa Eldivan, AK Parti Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, Belediye Başkanı Mete Memiş, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Eldivan, burada yaptığı konuşmada, mahalle odası geleneğinden vatandaşlar ile bürokratların bir araya gelmesi dolayısıyla mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bayburt'un birlik ve beraberliğin yaşandığı en güzel şehirlerden biri olduğunu belirten Eldivan, protokol üyelerinin ve tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Törende, AK Parti Bayburt Milletvekili Orhan Ateş ile Belediye Başkanı Mete Memiş de konuşma yaparak herkesin bayramını kutladı.

Vali Eldivan, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Bayburt Devlet Hastanesi'nde görevi başındaki personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları protesto edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.06.2024 08:52
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da bir grup, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

Ortahisar ilçesinde bir alışveriş merkezindeki ABD menşeli kahve zincirinin şubesi önünde toplanan grup, Filistin bayrakları ve dövizler taşıdı.

Grup adına konuşan Hacer Akbulut, Gazze'nin dünyanın gözü önünde yok edildiğini, yapılan soykırımı haykırmak adına bir araya geldiklerini söyledi.

Gazze'de bebeklerin, çocukların ve kadınların öldürüldüğünü hatırlatan Akbulut, şöyle devam etti:

“Komşumuzun evi yanarken evlerimizde oturabilirmiyiz? Oradaki yangının bize sıçramayacağı garantisini bizlere kim veriyor? Bu savaş bizim de savaşımız. Bugün orada çocukları katledenler yarın bizim çocuklarımıza da ulaşacaklar. Tüm eylemleri ve planlarıyla meydandalar. Sıranın bize de geleceğini daha açık nasıl ifade edebilirler? Bakın bu salt coğrafi yakınlıktan kaynaklı olmayan, tüm insanlığa karşı işlenen örgütlü bir kötülüktür. Dünyada bu tehlikeyi fark eden tüm insanlar ayakta.”

Filistin lehine slogan atan gruptakiler, gösteriye aileleriyle katılan çocukların şiir okumasının ardından dağıldı.