Samsun-Ankara kara yolu Havza geçişinde bayram dönüşü yoğunluğu

Samsun-Ankara kara yolu Havza geçişinde bayram dönüşü yoğunluğu

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.06.2024 04:45
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Kurban Bayramı tatilinin son günlerinde Samsun-Ankara kara yolunun Havza geçişinde yoğunluk yaşanıyor.

Bayram tatilinin ardından araçlarıyla dönüşe geçenler, Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu'ya bağlayan önemli geçiş güzergahı olan Samsun-Ankara kara yolunun Havza geçişinde yoğunluk oluşturdu.

Trafik polisleri, Samsun'dan Ankara yönüne oluşan yoğunlukta sürücülerin rahat ilerleyebilmesi için belirli noktalarda önlem aldı.

Trafik polisleri, yolda arızalanan bir ticari aracı trafik akışını sağlamak amacıyla iterek yol kenarında güvenli alana aldı.

Bölgedeki trafik yoğunluğunun yarın da devam etmesi bekleniyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bartın Belediyesi’nde soruşturma devam ediyor

Yayın: 30.06.2024 13:17
Paylaş:
A+ A-

Bartın Belediyesinin, depodan izinsiz aldıkları malzemeleri bir iş yerine bıraktıkları iddiasıyla 6 kişi hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından soruşturma açıldı.

Bartın Belediyesi, deposunda bulunan çeşitli malzemelerin yasa dışı olarak alınıp bir iş yerine bırakıldığını tespit etmesinin ardından 4’ü çalışan 6 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Savcılığın talimatı ile İl Emniyet Müdürlüğüne çağrılan 6 şüpheli, ifadelerinin ardından salıverildi. Konuya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Belediyeden konuya ilişkin yapılan açıklamada, Bartın Belediyesinin, tüm faaliyetlerinde her zaman hukuka, mevzuata ve kamu yararına uygun hareket ettiği belirtilerek, “Bu kapsamda belediyemiz deposundan sıfır malzemelerin alınıp çuvallarla bir iş yerine bırakıldığının tespit edilmesi üzerine adli makamlara suç duyurusunda bulunulmuş, suç duyurumuz üzerine de adli makamlarca derhal soruşturma başlatılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.