Anadolu Ajansı tarafından
26 Haziran, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Başkent EDAŞ Spor Kulübü Türk futboluna oyuncu yetiştiriyor

ANKARA (AA) - Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ), bünyesinde faaliyet gösteren Başkent EDAŞ Spor Kulübü'nde yetiştirdiği Mehmet Emir Aykan'ı Gençlerbirliği’ne transfer ederek önemli bir başarıya imza attı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk futboluna çok sayıda genç yetenek kazandıran Başkent EDAŞ Spor Kulübü, formasını terleten 140'a yakın sporcu ile üst liglere futbolcu yetiştirmeye devam ediyor.

Genç yeteneklere kendini geliştirme ve potansiyellerini açığa çıkarma imkanı sunan kulüp, bu yıl 41. yaşını kutluyor.

Farklı yaş kategorilerinde liglerde gösterdiği başarıyı Türk futboluna kazandırdığı genç yeteneklerle taçlandırmaya devam eden Başkent EDAŞ Spor Kulübü, son olarak 11 yaşından beri formasını terleten genç yetenek Mehmet Emir Aykan'ı Gençlerbirliği'ne transfer ederek üst liglere oyuncu yetiştirme geleneğini sürdürdü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkent EDAŞ Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı ve Enerjisa Enerji Bilgi Teknolojileri Başkanı Mehmet Fırat, şunları kaydetti:

"Başkent EDAŞ Spor Kulübü olarak bünyemizdeki 140’a yakın sporcuyla U-13'ten U-18'e kadar toplamda 6 yaş kategorisinde mücadele ediyor, Ankara ve ülke genelindeki turnuvalarda önemli başarılar elde ediyoruz. Bu sene de U14 takımımızın şampiyonluğu ile bir kupa daha kazandık. Yıllardır süren bu başarımızın arkasında ise altyapımızda yetişen ve Türk futboluna kazandırdığımız genç yetenekler yer alıyor. Bugüne dek Başkent EDAŞ Spor Kulübü forması giyen çok sayıda başarılı oyuncu şu anda Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig başta olmak üzere üst liglerde sahne alıyor. Mehmet Emir Aykan’ın Gençlerbirliği’ne transfer olması ile altyapımızın gücünü ve önemini bir kez daha göstermiş olduk. Önümüzdeki süreçte de yeni kupalar kazanmaya ve yeni yıldızlar yetiştirmeye devam edeceğiz."

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2025 09:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da 19 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da haklarında uyuşturucu hatasından 19 yıl 4 ay ile 8 yıl 4 ay mahpus cezası bulunan 2 farklı kişi jandarmanın takibi sonucu yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Çarşamba ilçesinde jandarmanın takibi sonucu hakkında "uyuşturucu unsur ticareti yapmak" kabahatinden 19 yıl 4 ay mahpus cezası bulunan F.K., yakalandı. F.K. süreçlerin tamamlanmasının akabinde cezaevine teslim edildi.
19 Mayıs ilçesinde ise uyuşturucu kabahatinden 8 yıl 4 ay mahpus cezası bulunan M.Ç., jandarma takımlarınca yapılan takip sonucu yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.