Türkiye – Avusturya Maçı Öncesi Cezalı Oyuncular

Türkiye – Avusturya Maçı Öncesi Cezalı Oyuncular

Yayın: 27.06.2024 15:11
Paylaş:
A+ A-

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak. Bu kritik mücadelede Türkiye’den 2, rakip Avusturya’dan ise 1 oyuncu kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Türkiye’nin Cezalı Oyuncuları

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu’ndaki üçüncü maçında Çekya’yı 2-1 mağlup eden A Milli Takımımız, gruptan çıkarak son 16 turuna yükseldi. Ay-yıldızlı ekip, son 16 turunda 2 Temmuz’da Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Ancak bu kritik müsabakada A Milli Takımımızdan iki isim görev yapamayacak.

Milli takımda Çekya karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin, bu mücadelede gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü. Bu nedenle her iki oyuncu da Avusturya maçında forma giyemeyecek.

Avusturya’nın Cezalı Oyuncusu

Rakibimiz Avusturya Milli Takımı’nda ise Hollanda karşısında turnuvadaki ikinci sarı kartını gören Wimmer, son 16 turunda cezalı duruma düştü. Wimmer de Türkiye karşısında sahada yer alamayacak.

Maç Detayları

  • Karşılaşma: Türkiye – Avusturya
  • Tarih: 2 Temmuz 2024
  • Aşama: Son 16 Turu

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’teki Siyasetçileri, İş İnsanları ve Kurumları Halka Sorduk

Yayın: 07.07.2024 14:26
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK – Karabük halkına mikrofon uzattık. Karabük’te ilk akla gelen iş insanları, siyasetçiler, kurum ve müdürlerini sorduk.

Vatandaşlar akıllarına gelen ilk isimleri sıraladı. Bazı vatandaşımız ise bir isim hatırlayamadı. Ancak gençlerin birçoğu siyasetçi olarak “Özkan Çetinkaya” ismini verdi. Diğer yandan da, Eski Vekil ve Başkanların isimleri daha çok geçti. Mehmet Ali Şahin, Özkan Çetinkaya, Rafet Vergili, Ahmet Sözen, Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Bayram Karadağ’ın yer aldığı isimler, Karabük’ün ilk akla gelen siyasetçileri oldu.

İş insanları arasında ise; Kamil Güleç, Yolbulanlar, Rafet Vergili, Şefik Dizdar, Nazım Çapraz, Kaptanlar, İsmail Yalav, İsmail Aygün, Cihat Özdemir, Murat Misoğlu, Mehmet Yılmaz, Murat Sönmez gibi isimler yer aldı. Haberin detayları için videoyu izleyiniz. (Kaynak: Simge Aykan)

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..