Not bırakarak evinden ayrılan çocuk polis ekipleri tarafından kısa sürede bulundu

Not bırakarak evinden ayrılan çocuk polis ekipleri tarafından kısa sürede bulundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.06.2024 08:22
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'da not bırakarak evden ayrılan 13 yaşındaki çocuğu polis ekipleri bularak ailesine teslim etti.

Kastamonu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki evine sabah saatlerinde, “Hakkınızı helal edin” şeklinde not bırakıp evden ayrılan 13 yaşındaki çocuğun ailesi durumu polise bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, kıse sürede bulduğu çocuğu ailesine teslim etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltında

Yayın: 03.07.2024 12:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, şüphelilerin üzerinde ve bulundukları araçta yapılan aramalarda 81 ecstasy hap ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda yakalanan şüpheliler, gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Operasyon, Karabük’te uyuşturucuya karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmalarına aralıksız devam edeceğini belirterek, vatandaşlardan da bu konuda duyarlı olmalarını ve şüpheli durumları bildirmelerini istedi.